Pronosticuri fotbal propuse de Red – 28 iunie 2020

0

Pentru ca s-au reintors majoritatea campionatelor, am decis sa refac si eu acest articol in care o sa va propun aproape zilnic pronosticurile in care eu am incredere. Majoritatea vor fi din campionatele mai putin importante sau din ligile inferioare. Mult succes!

Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
Procentaj: 61.3%
Castigate: 19/31
Incep prin a spune ca am gasit un value bet la aceasta confruntare fiindca bookmakerii nu se asteapta la o confruntare spectaculoasa, dar eu cred contrariul si va spun imediat de ce.
10 din cele 11 meciuri de acasa ale lui Ural au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 7 din cele 11 deplasari ale lui Tambov.
Ural a marcat in medie pe teren propriu 1.55 goluri si a incasat 2.0, iar Tambov a inscris in medie in deplasare 1.0 goluri si a incasat 1.45. De aceea cred ca se vor marca minimum 3 goluri.

Ural – Tambov
Pronostic: 3+Cota: 2.30

Click aici pentru a paria acest pronostic
Campionatul din Feroe a ajuns la runda a 10-a si Vikingur primeste vizita lui Klasvik si de fiecare data aceasta confruntare a generat spectacol si multe goluri, iar pariul meu va fi in acest sens.
3 din ultimele 4 meciuri ale gazdelor au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 4 din ultimele 5 partide ale oaspetilor.
In 4 din ultimele 5 intalniri directe au reusit sa inscrie ambele formatii. De aceea consider ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se marcheze cel putin 3 goluri, cota fiind mai mult decat decenta.

Vikingur – Klasksvik
Pronostic: 3+Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Lupta este departe de a fi incheiata in Elvetia, iar Zurich si Lugano sunt la mijlocul clasamentului, la distante aproximativ egale atat de zona rosie cat si de locurile europene.
17 din cele 25 de partide ale lui Zurich au fost de peste 2.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 8 din cele 12 deplasari ale lui Lugano.
Gazdele au marcat in medie 1.58 goluri si au incasat 2.33, iar oaspetii au inscris in medie 1.58 goluri si au primit 1.42. De aceea cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa vedem cel putin 3 goluri.

Zurich – Lugano
Pronostic: 3+Cota: 1.80

Click aici pentru a paria acest pronostic
Slask si Lech sunt in lupta directa pentru locurile europene, distanta dintre ele fiind de doar un punct. De aceea consider ca sunt sanse mari sa vedem un meci deschis in care ambele formatii sa caute victoria.
Slask a jucat in play-off 8 meciuri pe teren propriu si toate au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 14 din cele 16 partide ale lui Lech.
Avand in vedere aceste circumstante, dar si statisticile, cred ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 2 goluri inscrise in aceasta confruntare, dar nu mai mult de 4.

Slask – Lech
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii sunt obligate sa se impuna pentru a ramane in cursa pentru indeplinirea obiectivelor din acest sezon. Daca gazdele sunt foarte aproape de zona rosie, oaspetii trag tare sa prinda un loc european. De aceea cred ca va fi un joc deschis in care se vor inscrie multe goluri.
9 din cele 12 meciuri de acasa ale lui Sion au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 8 din cele 12 deplasari ale lui Servette.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse foarte mari sa se inscrie cel putin 3 goluri in aceasta intalnire.

Sion – Servette
Pronostic: 3+Cota: 1.76

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii nu prea mai au pentru ce sa lupte pe acest final de sezon fiindca sunt destul de departe atat de zona rosie cat si de prima pozitie. De aceea cred ca va fi un joc lipsit de presiune si ma astept la goluri.
Din 12 meciuri jucate pe teren propriu de Skive, 11 au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 10 din cele 12 deplasari ale lui Viborg.
In ultimele 2 intalniri directe din campionat s-au marcat cel putin 2 goluri si pe asta o sa mizez si eu acum.

Skive – Viborg
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii nu prea mai au pentru ce sa lupte pe acest final de sezon fiindca sunt destul de departe atat de zona rosie cat si de locurile promovabile. De aceea cred ca va fi un joc lipsit de presiune si ma astept la goluri.
Chrudim a inscris in medie pe teren propriu 1.92 goluri si a incasat tot 1.92, iar Usti a marcat in medie in deplasare 1.42 goluri si a primit 2.0.
De asemenea, majoritatea jocurilor celor 2 formatii de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 2.5 goluri si pe asta o sa mizez si eu.

Chrudim – Usti
Pronostic: 3+Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un final foarte aprins pentru cele 2 formatii pentru ca ambele mai au nevoie de puncte pentru a-si indeplini obiectivele din acest sezon. Gazdele lupta sa evite retrogradarea, in vreme ce oaspetii sa promoveze.
11 din cele 12 meciuri jucate de Varnsdorf pe teren propriu au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 8 din cele 12 deplasari ale lui Brno.
Meciul tur a fost foarte spectaculos si s-a incheiat cu 5 goluri marcate de aceea cred ca sunt sanse bune ca si acum sa se inscrie macar de 3 ori.

Varnsdorf – Brno
Pronostic: 3+Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tychy este o echipa foarte incomoda, mai ales pe teren propriu, chiar daca este aproape de zona rosie si sunt de parere ca liderul Podbeskidzie va avea un meci foarte dificil. De aceea aleg sa mizez pe cornere.
Tychy a obtinut in medie pe teren propriu 6.38 cornere, in total in meci media fiind de 12.54, iar Podebeskidzie a obtinut in medie pe teren strain 6.31 cornere, in total media fiind de 11.08.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse mari sa se execute cel putin 10 cornere, cota fiind foarte buna.

Tychy – Podbeskidzie
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Lupta este departe de a fi incheiata in prima liga din Polonia si chiar daca sunt destul de departe de locurile europene, consider ca atat Pogon cat si Lechia vor ataca pentru a obtine cele 3 puncte. Totusi, nu voi miza nici pe rezultat final si nici pe goluri ci pe cornere.
Pogon a obtinut in medie pe teren propriu 5.87 cornere, in total media fiind de 10.2, iar Lechia a obtinut in medie in deplasare 5.27 cornere, in total in meci media fiind de 12.73.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se execute cel putin 3 lovituri de la coltul terenului.

Pogon – Lechia
Pronostic: peste 9.5 cornereCota: 1.73

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o confruntare foarte interesant pentru ca dau piept ultima clasata respectiv liderul din campionat si de aceea ma astept la un joc spectaculos si o sa mizez numarul de goluri dintr-o repriza.
Belshina a inscris in medie pe teren propriu 0.71 goluri si a incasat 2.29, iar BATE a inscris in medie in deplasare 2.43 goluri si a incasat 1.57.
Interesant este faptul ca majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit in cea de-a doua repriza si de aceea o sa mizez pe 1-2 goluri inscrise dupa pauza, cota fiind foarte buna.

Belshina – BATE
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii au inceput destul de bine acest sezon, dar mie mi-a atras atentia faptul ca ambele se descurca bine pe partea ofensiva, dar au probleme in aparare si voi incerca sa profit de acest lucru, alegand golurile.
Din cele 7 meciuri jucate de Pohang pana acum 5 au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 4 din cele 7 partide ale lui Gangwon.
Mai mult, in fiecare din ultimele 3 meciuri directe s-au inscris cel putin 3 goluri de aceea pe acest lucru o sa mizez si eu acum, cota fiind foarte buna.

Pohang – Gangwon
Pronostic: 3+Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o diferenta cat se poate de mare intre cele 2 formatii si am incredere mare in pontul pe care l-am gasit, cota fiind foarte buna.
Seoul a inscris pana acum in 7 meciuri numai 5 goluri si a incasat 16, iar Ulsan Hyundai a marcat 17 goluri, avand cel mai bun atac din prima liga si a incasat numai 4.
In meciurile directe tot Ulsan sta mai bine pentru ca a reusit sa se impuna in fiecare din ultimele 5 jocuri, iar in 4 dintre acestea a reusit sa inscrie cel putin 2 goluri si pe asta voi miza si eu.

Seoul – Ulsan
Pronostic: 2 si 2+Cota: 2.12

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii nu au facut un sezon prea bun si astfel au ajuns in play-out, dar nu sunt amenintate cu retrogradarea si asta este un lucru foarte bun. De fapt, se lupta pentru locul 1 din aceasta grupa si de aceea cred ca va fi un joc interesant.
Din 8 meciuri jucate de Horsens in acest play-out pe teren propriu, 6 au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 6 din cele 8 deplasari ale lui Randers.
Ultimele 2 meciuri directe au fost de peste 2.5 goluri, iar cota pentru aceasta selectie este foarte buna si voi incerca sa profit.

Horsens – Randers
Pronostic: 3+Cota: 2.12

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii sunt obligate sa se impuna pentru a ramene in lupta pentru indeplinirea obiectivelor din acest sezon. Daca Magdeburg este aproape de zona rosie, Bayern II lupta pentru a se mentine pe prima pozitie.
Magdeburg a inscris in medie pe teren propriu 1.69 goluri si a incasat 1.19, iar Bayern II a marcat in medie in deplasare 1.88 si a primit 1.75.
Interesant este faptul ca majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit in prima repriza si pe asta voi miza si eu cota fiind foarte buna.

Magdeburg – Bayern II
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Revine si Championship si pentru aceasta runda am ochit un meci in care cred ca se vor marca destul de multe goluri, chiar daca bookmakerii par sa fie de alta parere.
14 din cele 18 meciuri jucate de Millwall pana acum pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 16 din cele 18 deplasari ale lui Derby.
Cred ca aceste statistici spun destul de multe si chiar daca meciurile directe nu au fost spectaculoase, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Millwall – Derby
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii trebuie sa atace inca din primul minut deoarece punctele puse in joc sunt cat se poate de importante, iar nu rezultat de egalitate nu ar fi multumitor. De aceea voi miza pe goluri.
4 din cele 7 meciuri jucate de Altach pana acum pe teren propriu in play-out au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 4 din cele 7 deplasari ale Admirei.
Chiar daca aceste statistici nu par prea impresionante, meciurile directe au fost spectaculoase, in 4 din ultimele 5 marcand ambele formatii. Cota pentru 3+ este foarte buna si nu vreau sa o ratez.

Altach – Admira
Pronostic: 3+Cota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Kayserispor ocupa ultima pozitie in clasament, insa inca are sane sa evite retrogradarea, insa pentru asta este obligata sa se impuna, mai ales ca primeste vizita unei formatii care este destul de aproape de zona rosie.
De aceea cred ca va fi un joc deschis in care ambele formatii vor ataca, iar eu voi paria pe goluri. In 92% din meciurile de acasa ale lui Kayserispor s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acest lucru intamplandu-se in toate deplasarile lui Genclerbirligi.
Asadar, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Kayserispor – Genclerbirligi
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele lupta in acest sezon pentru un loc de play-off cu speranta sa promoveze, in vreme ce oaspetii sunt destul de aproape de zona rosie. De aceea cred ca va fi un joc deschis in care ambele formatii vor ataca.
Jastrzebie a inscris in medie pe teren propriu 1.5 goluri si a incasat 1.08, iar Sosnowiec a marcat in medie pe teren strain 1.31 goluri si a primit 1.62.
Majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit dupa pauza, de aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie 1-2 goluri in cea de-a doua repriza.

Jastrzebie – Sosnowiec
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii sunt in play-off insa nu mai au sanse sa prinda nici macar un loc de Europa League. Cu toate acestea ma astept la un joc spectaculos deoarece ambele vor juca fara presiune.
3 din cele 6 meciuri jucate de Aalborg pe teren propriu in play-off au fost de peste 2.5 goluri, in vreme ce in toate deplasarile lui Nordsjaelland s-au marcat cel putin 3 goluri.
Si ultimele 2 partide directe au fost de peste 2.5 goluri, de aceea o sa mizez si eu pe cel putin 3 goluri inscrise in aceasta confruntare.

Aalborg – Nordsjaelland
Pronostic: 3+Cota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Puskas si Paks se intalnesc in runda 31 din Ungaria si cred ca va fi un joc foarte deschis pentru ca ambele formatii sunt obligate sa atace pentru a-si indeplini obiectivele din acest sezon.
Puskas se lupta pentru un loc de Europa League in vreme ce Paks trebuie sa se mentina deasupra linei retrogradarii. In cazul ambelor formatii 15 din 30 de meciuri au fost de peste 2.5 goluri.
De asemenea, in cazul ambelor, in majoritatea partidelor s-a inscris cel putin un gol dupa pauza, de aceea o sa mizez pe 1-2 goluri inscrise in cea de-a doua repriza.

Puskas – Paks
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Lupta in Elvetia este departe de a fi incheiata si acest meci este un exemplu fiindca Sion are nevoie mare de puncte pentru a se mentine deasupra linei retrogradarii, in vreme ce St. Gallen se lupta pentru titlu.
8 din cele 11 meciuri ale lui Sion de pe teren propriu au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 9 din cele 11 deplasari ale lui St. Gallen.
In fiecare din ultimele 4 intalniri directe s-au inscris cel putin 3 goluri. De aceea cosider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa fie cel putin 3 reusite.

Sion – St. Gallen
Pronostic: 3+Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca este pe locul 8, Lustenau este la doar 5 puncte de zona rosie, in vreme ce Klagenfurt ocupa locul 2, fiind la o distanta de 5 puncte de primul loc. Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse mari sa fie un meci deschis.
8 din cele 11 meciuri jucate pana acum de Lustenau pe teren propriu au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 8 din cele 11 deplasari ale lui Klagenfurt.
Meciul tur a fost foarte spectaculos, scorul final fiind 3-3. Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnrie sa se inscrie cel putin 3 goluri.

Lustenau – Klagenfurt
Pronostic: 3+Cota: 1.58

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ried trebuie sa traga tare pentru a ramane pe primul loc pana la finalul sezonului, in vreme ce, Austria II este destul de aproape de zona rosie, chiar daca in prezent ocupa locul 5 in clasament.
8 din cele 10 partide jucate pe teren propriu de Ried au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 8 din cele 10 deplasari ale Austriei II.
In 4 din ultimele 5 meciuri directe ori au inscris ambele formatii implicate, ori au fost cel putin 3 goluri in total. De aceea cred ca sunt sanse mari ca acest joc sa fie de peste 2.5 goluri.

Ried – Austria II
Pronostic: 3-6 goluriCota: 1.56

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca joaca in deplasare, Jeonbuk vrea mai mult ca sigur victoria pentru a se mentine pe prima pozitie, insa cred ca va fi un joc foarte complicat.
Spun asta pentru ca Pohang se descurca foarte bine pe partea ofensiva, reusind sa inscrie pana acum 12 goluri in 6 etape, insa are probleme in aparere fiindca a incasat 10.
De partea cealalta, Jeonbuk este o formatie foarte echilibrata si sta bine in aparare, dar le vad pe gazde capabile sa inscrie cel putin un gol. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri in aceasta intalnire.

Pohang – Jeonbuk
Pronostic: 3+Cota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca am gasit o cota excelenta la aceasta partida fiindca statisticile arata ca va fi un joc foarte deschis, cu multe faze de poarta, dar nu voi paria pe goluri ci pe cornere.
Sunt 2 dintre echipele care obtin cele mai multe lovituri de la coltul terenului si de aceea am incredere mare in pont.
In 3 din ultimele 5 jocuri ale lui Gangwon au fost cel putin 12 cornere. Acest lucru s-a intamplat si in ultimele 3 intalniri directe. De aceea consider ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 12 cornere in aceasta partida, cota fiind foarte mare.

Gangwon – Ulsan Hyundai
Pronostic: peste 11 cornereCota: 3.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Esbjerg are probleme foarte mari in acest sezon fiindca este pe ultimul loc, singura speranta fiind locul de baraj aflat la o distanta de doar 3 puncte. De cealalta parte Horsens este ca si calificata pentru barajul pentru Europa League.
Cu toate acestea, cred ca vom vedea spectacol in aceasta partida si mizez pe goluri. Din 7 meciuri jucate de Horsens pana acum acasa, 6 au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in toate deplasarile lui Esbjerg.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Horsens – Esbjerg
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un meci cat se poate de important pentru ambele formatii deoarece sunt in lupta directa pentru evitarea retrogradarii. De aceea nu cred ca un rezultat de egalitate ar fi multumitor si ma astept la un meci deschis, in care sa se inscrie multe goluri.
6 din cele 7 meciuri jucate de St. Polten pana acum pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 6 din cele 7 deplasari ale lui Mattersburg.
Asadar, consider ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

St. Polten – Mattersburg
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele lupta din greu pentru a prinde un loc promovabil in acest sezon, in vreme ce oaspetii sunt mai aproape de zona retrogradarii decat de locurile fruntase. Totusi aleg sa merg pe goluri, ci nu me rezultatul final.
11 din cele 15 meciuri de acasa ale lui Wurzburger Kickers au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 12 din cele 16 deplasari ale lui Kaiserlautern.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri in aceasta intalnire, cota fiind foarte buna.

Wurzburger Kickers – Kaiserslautern
Pronostic: 3+Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Hajduk este obligata sa se impuna pentru a se mentine pe locul 2 care duce in Liga Campionilor, Rijeka fiind foarte aproape. De partea cealalta Varazdin are nevoie mare de puncte pentru a mentine in prima liga.
Hajduk joaca foarte bine pe teren propriu, reusind sa inscrie 30 de goluri in 14 partide si a incasat numai 11. Varazdin are probleme mari in deplasare doeraece a inscris numai 11 goluri si a primit 23.
Ambele formatii au nevoie mare de puncte, dar cred ca diferenta de valoare isi va spune cuvantul si astfel Hajudk Split se va impune destul de lejer.

Hajduk – Varazdin
Pronostic: 1 si 2-5 goluriCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii nu au facut un sezon prea bun si astfel au ajuns in play-aut si este un meci foarte important deoarece ambele lupta din greu pentru a ramane in prima liga. De aceea ma astept la un joc spectaculos cu multe goluri marcate.
In 13 meciuri jucate pana acum acasa de Sonderjyske aceasta a inscris 17 goluri si a incasat 20, iar Lyngby in 13 deplasari a marcat 12 goluri si a incasat 25.
In fiecare din ultimele 3 intalniri directe s-au marcat cel putin 2 goluri si la asta ma astept si acum.

Sonderjyske – Lyngby
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un meci cat se poate de interesant, chiar daca ambele formatii sunt ca si retrogradate din liga a doua din Cehia. Spun asta pentru ca vor juca fara presiune si ma astept la un joc destul de spectaculos.
In 11 meciuri jucate acasa de Skolov, 9 au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 10 din cele 11 deplasari ale lui Viktovice.
In fiecare din ultimele 4 intalniri directe s-au marcat cel putin 2 goluri si pe asta voi miza si eu acum, 2-4 goluri in meci avand o cota foarte buna.

Skolov – Viktovice
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.56

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii au facut un sezon neasteptat de bun si astfel lupta pentru un loc european in acest sezon. De aceea cred ca vom avea multe ocazii de gol la ambele porti si implicit destul de multe goluri.
Liberec a inscris in medie pe teren propriu 2.43 goluri si a incasat 1.29, iar Ostrava a marcat in medie in deplasare 1.07 goluri si a incasat 1.29. Majoritatea meciurilor celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

Liberec – Ostrava
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii au facut un sezon bun si astfel au ajuns in play-off si acum lupta pentru ultimul loc care duce in preliminariile Europa League. De aceea consider ca ne vor oferi destul de mult spectacol.
Analizand statisticile am observat faptul ca majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit dupa pauza si anume in toate meciurile de acasa ale lui Hartberg s-a inscris cel putin un gol in a doua repriza, acest lucru intamplandu-se in 92% din deplasarile lui Sturm Graz.
Deci consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

Hartberg – Sturm Graz
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii au probleme destul de mari pe acest final de sezon pentru ca sunt foarte aproape de zona retrogradarii si de aceea un rezultat de egalitate nu cred ca ar multumi pe nimeni.
Genclerbirligi a inscris in medie pe teren propriu 1.15 goluri si a incasat 1.23, iar Konyaspor a marcat in medie in deplasare 1.08 goluri si a primit 1.46.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii, in peste 92% din meciurile de acasa respectiv deplasare, s-a inscris cel putin un gol dupa pauza si pe asta o sa mizez si eu.

Genclerbirligi – Konyaspor
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Daca gazdele lupta din greu pentru a prinde un loc european in acest sezon, oaspetii sunt ca si retrogradati in liga secunda. Totusi statisticile arata ca va fi un joc destul de spectaculos.
Toate meciurile de acasa ale lui Slask din acest sezon, adica 14 la numar, au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 12 din cele 14 deplasari ale lui Lodz.
Ma astept ca Slask sa inscrie cel putin 2 goluri, dar pentru siguranta aleg sa merg pe intervaul 2-4 goluri inscrise in meci, cota fiind asemanatoare.

Slask – Lodz
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Zilina nu mai are sanse sa castige campionatul, dar nici sa piarda locurile de Europa League, in vreme ce Trnava nu mai are sperante la locurile europene. Deci ar trebui sa fie un joc fara presiune pentru ambele formatii.
De aceea aleg sa ma folosesc doar de statistici si cred ca va fi un joc spectaculos. Zilina a inscris in medie pe teren propriu 2.18 goluri si a incasat 0.82, in vreme ce Trnava a marcat in medie in deplasare 0.91 goluri si a incasat 1.55.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit in prima repriza si pe acest lucru o sa mizez si eu, 1-2 goluri pana in pauza.

Zilina – Tarnava
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii au facut un sezon bun si astfel au ajuns in play-off si in acest moment lupta pentru locurile europene. De aceea cred ca vom vedea destul de multe ocazii la ambele porti.
In 7 partide in play-off jucate acasa de Oleksandriya, 5 au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 4 din cele 8 deplasari ale lui Desna.
In fiecare din ultimele 5 intalniri directe s-au inscris cel putin 2 goluri si de aceea cred ca sunt sanse destul de mari sa vedem cel putin 2 goluri marcate.

Oleksandriya – Desna
Pronostic: 2+Cota: 1.49

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un duel intre vecine de clasament si poate fi ultima sansa a lui Brondby de a prinde locul 3 care duce in preliminariile Europa League. Consider ca va fi un joc foarte echilibrat si de aceea aleg sa merg pe goluri.
Brondby a inscris in medie pe teren propriu 2.08 goluri si a incasat 1.31, iar Aarhus a marcat in medie in deplasare 1.54 goluri si a incasat 1.15.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie intre 2 si 4 goluri, cota fiind foarte buna.

Brondby – Aarhus
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii inca lupta din greu pentru a-si indeplini obiectivele, gazdele sa prinda primul loc si astfel sa promoveze, iar oaspetii sa se mentina la o distanta rezonabila fata de zona rosie. De aceea cred ca va fi un joc deschis in care se vor marca multe goluri.
Klagenfurt a inscris in medie pe teren propriu 2.1 goluri si a incasat 1.5, iar Lafnitz a marcat in medie in deplasare 2.0 goluri si a primit 1.4.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie cel putin 3 goluri.

Klagenfurt – Lafnitz
Pronostic: 3+Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Fredericia este la 9 puncte de primul loc in vreme ce Amager este la 5 puncte de zona retrogradarii. De aceea cred ca va fi un joc destul de deschis, in care ambele formatii vor ataca pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc.
Toate meciurile de acasa ale lui Fredericia au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 7 din cele 11 deplasari ale lui Amager.
In 4 din ultimele 5 meciuri directe s-au inscris cel putin 2 goluri si pe acest lucru voi miza si eu acum, pe 2-4 goluri marcate.

Fredericia – Amager
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Debrecen are probleme foarte mari in acest sezon fiindca este pe primul loc retrogradabil, insa este foarte aproape de primul loc salvator. De partea cealalta, Puskas trage tare pentru a prinde un loc european.
12 din cele 14 meciuri jucate pana acum de Debrecen pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 11 din cele 14 deplasari ale lui Puskas Academy.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind foarte buna.

Debrecen – Puskas
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un derby cat se poate de interesant in Israel pentru ca ambele formatii lupta pentru un loc de Europa League, oaspetii fiind in pericol foarte mare sa piarda aceasta pozitie chiar pe final de an competitional.
M. Haifa a jucat 7 meciuri in play-off pe teren propriu si toate au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 3 din cele 6 deplasari ale lui Beitar.
In fiecare din ultimele 5 jocuri directe s-au inscris cel putin 2 goluri si pe acest lucru mizez si eu, dar mi-e destul de greu sa cred ca se vor marca mai mult de 4.

M. Haifa – B. Jerusalem
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este o intalnire intre 2 formatii care sunt in forma foarte buna si de aceea ma astept la un joc spectaculos si voi miza pe goluri,ci nu pe rezultat final pentru ca va fi o partida echilibrata.
10 din cele 12 meciuri jucate de Slavia Sofia pana acum pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in toate cele 12 deplasari ale lui Beroe.
De asemenea, in fiecare din ultimele 5 intalniri directe s-au marcat cel putin 2 goluri, de aceea consider ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Slavia Sofia – Beroe
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc foarte interesant pentru ca ambele formatii lupta din greu pentru a evita retrogradarea. De aceea consider ca mai bine mizam pe goluri, decat sa riscam pe rezultat final.
Horn a inscris in medie pe teren propriu 1.91 goluri si a incasat 2.27, iar Amstetten a marcat in medie in deplasare 1.67 goluri si a incasat tot 1.67. In cazul ambelor echipe, majoritatea meciurilor au fost de peste 2.5 goluri.
Avand in vedere aceste statistici, dar si importanta meciului, sunt de parere ca se vor inscrie cel putin 3 goluri, cota fiind foarte buna.

Horn – Amstetten
Pronostic: 3+Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un meci cat se poate de important pentru cele 2 formatii pentru ca sunt vecine de clasament, foarte aproape de zona retrogradarii. De aceea ma astept la un joc deschis, fiindca un rezultat de egalitate nu ar avantaja pe nimeni.
12 din cele 13 meciuri jucate de Zalaegerszeg pe teren propriu au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 13 din cele 14 deplasari ale lui Paks.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse foarte mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind foarte buna.

Zalaegerszeg – Paks
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Osnabruck nu a scapat inca de emotiile retrogradarii, fiind la numai 5 puncte distanta de locul de baraj. De cealalta parte, Bochum este departe si de zona rosie dar si de locurile promovabile.
Osnabruck a inscris in medie pe teren propriu 1.47 goluri si a incasat tot 1.47, iar Bochum a marcat in medie in deplasare 0.86 goluri si a primit 1.29.
Avand in vedere aceste medii de goluri, mi-e greu sa cred ca in aceasta partida va fi prea mult spectacol, de aceea o sa mizez pe 1-3 goluri inscrise, cota fiind foarte buna.

Osnabruck – Bochum
Pronostic: 1-3 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un duel cat se poate de aprins deoarece ambele formatii sunt foarte aproape de zona rosie si punctele puse in joc sunt foarte importante. De aceea nu cred ca un egal ar avantaja pe cineva.
Magdeburg a inscris in medie pe teren propriu 1.67 goluri si a incasat 1.27, iar Viktoria Koln a marcat in medie in deplasare 2.0 goluri si a primit 2.2.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit in prima repriza, cota pentru 1-2 goluri pana in pauza fiind foarte buna.

Magdeburg – Viktoria Koln
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un duel foarte dezechilibrat pentru ca Pardubice este pe primul loc si are sanse foarte mari sa promoveze in acest sezon, in vreme ce Varnsdorf este destul de aproape de zona retrogradarii.
Gazdele se descurca foarte bine avand o medie de peste 2 goluri inscrise pe meci. Nici oaspetii nu stau mai rau avand 14 goluri inscrise pana acum si 32 incasate pe teren strain.
Tinand cont de faptul ca majoritatea golurilor celor 2 formatii au venit in prima repriza, pe asta o sa mizez si eu si anume 1-2 goluri inscrise pana in pauza.

Pardubice – Varnsdorf
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este un meci foarte important pentru ambele formatii deoarece este primordial sa incepi capionatul bine. Cred ca va fi un joc echilibrat, dar spectaculos, de aceea aleg sa pariez pe goluri.
Valur vine dupa 3 jocuri amicale, toate cu echipe din Islanda, in fiecare marcandu-se cel putin 3 goluri. KR Reykjavik ne-a obisnuit cu meciuri spectaculoase in deplasare, fiecare din ultimele 5 fiind de peste 2.5 goluri.
In 3 din utlimele 5 jocuri directe s-au marcat de fiecare data cel putin 5 goluri. Asta cred ca spune destul de multe si ma astept si acum la cel putin 3 goluri inscrise.

Valur – KR Reykjavik
Pronostic: 3+Cota: 1.50

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca Liefering este pe locul 6, este mult mai aproape de zona retrogradarii (6 puncte) decat de primul loc (20 de puncte), iar Floridsdorfer este chiar deasupra zonei rosii. Deci cred ca va fi un meci deschis in care se vor marca multe goluri.
Din 10 meciuri jucate de Liefering pana acum pe teren propriu, 9 au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 7 idn cele 9 deplasari ale lui Floridsdorfer.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie cel putin 3 goluri.

Liefering – Floridsdorfer
Pronostic: 3+Cota: 1.58

Click aici pentru a paria acest pronostic
Zapresic are probleme foarte mari in acest final de an pentru ca este in zona retrogradarii si are nevoie mare de victorie in aceasta partida. De partea cealalta, Gorica nu prea mai are pentru ce sa lupte.
Sunt 2 dintre formatiile cu cele mai mari medii de goluri pe meci din prima liga din Croatia si de aceea voi miza pe goluri. Toate meciurile de acasa ale lui Zapresic au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 12 din cele 13 deplasari ale lui Gorica.
Avand in vedere aceste statistici ma astept ca in aceasta confruntare sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Zapresic – Gorica
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Pentru gazde sezonul este practic incheiat deoarece este departe atat de zona retrogradarii, cat si de locurile promovabile. Nu acelasi lucru se intampla si in cazul oaspetilor, acestia fiind foarte aproape de primele locuri.
8 din cele 10 meciuri jucate de Chrudim pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 8 din cele 10 deplasari ale lui Jihlava.
Chiar daca gazdele nu mai au pentru ce sa lupte, tot cred ca sunt sanse mari ca in aceasta disputa sa se inscrie intre 2 si 4 goluri, cota fiind foarte buna.

Chrudim – Jihlava
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Linsen nu prea mai are pentru ce sa lupte in acest sezon pentru ca este destul de departe de zona retrogradarii. Ma bazez in primul rand pe Brno, care trage din greu sa promoveze.
Totusi, Linsen se descurca foarte bine pe teren propriu, mai ales din punct de vedere ofensiv pentru ca a inscris 20 de goluri in 10 meciuri, dar a si incasat 15. De cealalta parte, Brno a inscris de 19 ori in deplasare si a incasat 14 in 10 partide.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se marcheze cel putin 3 goluri.

Linsen – Brno
Pronostic: 3+Cota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Consider ca in aceasta partida se vor inscrie destul de multe goluri deoarece Grazer incearca sa evite retrogradarea si este nevoita sa atace, iar Ried este liderul din campionat si nu isi poate permite un pas gresit in aceasta deplasare.
Din 9 meciuri jucate de Grazer pana acum pe teren propriu, 8 au fost de peste 1.5 goluri. Acest lucru s-a intamplat si in 8 din cele 11 deplasari ale lui Ried. In fiecare din ultimele 5 intalniri directe au reusit sa inscrie ambele formatii.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Grazer - Ried
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cred ca va fi un joc foarte deschis pentru ca ambele formatii sunt nevoite sa atace deoarece sunt in lupta directa pentru evitarea retrogradarii si de aceea o sa ma axez pe numarul de goluri.
9 din cele 11 meciuri jucate pana acum de Amager pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se si in 9 din cele 11 deplasari ale lui Naestved.
Chiar daca in ultimele 5 intalniri directe nu s-a marcat niciodata mai mult de un gol, o sa mizez in aceasta confruntare pe 2-4 goluri marcate, cota fiind foarte buna.

Amager – Naestved
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Daca Jena este pe ultimul loc si practic are sanse foarte mici sa se mai salveze de la retrogradare, diferenta fiind prea mare, Wurzburger Kickers se lupta in acest an pentru promovare si nu isi permite sa se impiedice in aceasta confruntare.
12 din cele 14 meciuri jucate acasa de Wurzburger Kickers au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in toate cele 15 deplasari ale lui Carl Jena. Intalnirile directe au fost cat se poate de spectaculoase, in fiecare din ultimele 5 marcand ambele formatii.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Wurzburger Kickers – Jena
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Klagenfurt si Kapfenberg se intalnesc in runda 20 din liga secunda din Austria si daca pentru gazde este aparent un meci fara importanta, oaspetii lupta din greu ca sa evite retrogradarea.
Toate meciurile de acasa ale gazdelor au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 89% din partidele oaspetilor. Klagenfurt a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a incasat 1.44, iar Kapfenberg a inscris in medie 1.22 goluri si a incasat 2.56.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

Klagenfurt - Kapfenberg
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc destul de deschis pentru ca ambele formatii sunt obligate sa se impuna pentru a-si indeplini obiectivele din acest sezon, gazdele luptand pentru un loc de play-off in vreme ce oaspetii sa evite retrogradarea.
Din 11 meciuri jucate de Tychy pana acum pe teren propriu, 10 au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 8 din cele 10 deplasari ale lui Chojniczanka.
Avand in vedere importanta meciului, dar si datele statistice, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Tychy - Chojniczanka
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Va fi un joc foarte interesant deoarece ambele formatii lupta pentru un loc de play-off si de aceea punctele puse in joc sunt foarte importante. Astfel, voi miza pe goluri in aceasta intalnire.
9 din cele 12 meciuri de acasa ale lui Sandecja au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se si in 9 din cele 11 deplasari ale lui Radomiak.
Deoarece majoritatea partidelor celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri, pe asta o sa mizez si acum si anume pe 2-4 goluri inscrise.

Sandecja - Radomiak
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca nu este un meci cu prea mare importanta pentru Horsens pentru ca este destul de departe de retrogradare, Brondby are mare nevoie de victorie deoarece este in lupta pentru un loc european.
92% din meciurile de acasa ale lui Horsens au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 83% din deplasarile lui Brondby.
In fiecare din ultimele 5 meciuri directe au reusit sa inscrie ambele formatii si asta cred ca se va intampla si acum, dar pentru siguranta mizez pe 2-4 goluri.

Horsens - Brondby
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Copenhaga inca spera la primul loc, in vreme ce Randers vrea sa prinda play-off-ul. De aceea cred ca va fi un meci foarte deschis, ambele formatii fiind obligate sa atace.
Gazdele au marcat in medie 2.17 goluri si au incasat 0.92, iar oaspetii au inscris in medie 1.33 goluri si au incasat 1.75.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor echipe, majoritatea golurilor au venit dupa pauza si pe asta o sa mizez si eu, cota pentru 1-2 goluri in a doua repriza fiind foarte buna.

Copenhaga - Randers
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Acesta este un duel foarte important pentru ambele echipe pentru ca se lupta pentru evitarea retrogradarii. De aceea mizez pe un joc deschis in care se vor marca multe goluri.
10 din cele 12 meciuri jucate de Sonderjyske pana acum pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 11 din cele 12 deplasari ale lui Silkeborg.
Avand in vedere importanta meciului, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri, cota fiind un foarte buna.

Sonderjyske - Silkeborg
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liderul din Bundesliga 2 primeste vizita lui Nurnberg, formatie care se lupta pentru evitarea retrogradarii. Cum ambele formatii sunt obligate sa se impuna, mizez pe un joc spectaculos in care cred ca se vor marca destul de multe goluri.
Bielefeld a inscris in medie pe teren propriu 1.77 goluri si a incasat 0.85. Nurnberg a marcat in medie in deplasare 1.57 goluri si a incasat 1.79. Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit in cea de-a doua repriza.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in acest joc sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza, cota fiind foarte buna.

Bielefeld - Nurnberg
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Duisburg este lider in liga a 3-a din Germania, insa forma de moment este foarte slaba si astfel locurile promovabile sunt amenintate puternic, lupta fiind foarte stransa. Chemnitzer lupta sa evite retrogradarea, de aceea nu cred ca se va apara in aceasta confruntare.
93% din meciurile de pe teren propriu ale lui Duisburg au fost de peste 1.5 goluri. De asemenea, tot 93% din deplasarile lui Chemnitzer au fost de peste 1.5 goluri.
Avand in vedere miza partidei, dar si datele statistice, consider ca sunt sanse foarte mari ca in aceasta confruntare sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Duisburg - Chemnitzer
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Juniors este amenintata cu retrogradarea in acest sezon, fiind la doar 3 puncte distanta de zona rosie. De partea cealalta, Innsbruck nu prea mai are pentru ce sa lupte, fiind destul de departe de primul loc, dar si de zona retrogradarii.
Ma voi baza pe statisticile din acest sezon, acestea aratand ca ar trebui sa fie un meci destul de spectaculos, ambele formatii descurcand-se bine pe partea ofensiva, problemele fiind in aparare.
In toate meciurile de acasa ale lui Juniors s-a marcat cel putin un gol dupa pauza, acelasi lucru intamplandu-se in 88% din deplasarile lui Innsbruck. Avand in vedere aceste lucruri, voi miza pe 1-2 goluri inscrise in cea de-a doua repriza.

Juniors - Innsbruck
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii trebuie sa traga tare pe acest final de sezon pentru a-si indeplini obiectivele. Zaglebie lupta pentru un loc in play-off, in vreme ce Lech vrea sa prinda un loc european.
Zaglebie a marcat in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a incasat 1.31. Lech a marcat in medie in deplasare 1.38 goluri si a incasat 1.15.
85% din partidele de pe teren propriu ale lui Zaglebie au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 92% din deplasarile lui Lech. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri in aceasta confruntare.

Zaglebie - Lech
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Mannheim este foarte aproape de promovare in acest sezon, insa lupta este foarte stransa, de aceea nu-si permite pasi gresiti. De cealalta parte, Viktoria Koln este la 5 puncte de zona retrogradarii, deci nu poate fi prea linistita.
Mannheim a inscris in medie pe teren propriu 1.29 goluri si a incasat 1.5, iar Viktoria Koln a marcat in medie in deplasare 2.07 goluri si a incasat 2.21.
Avand in vedere aceste medii foarte ridicate ale oaspetilor, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta confruntare sa vedem cel putin 2 goluri inscrise, dar nu mai mult de 4.

Mannheim - Viktoria Koln
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii sunt vecine de clasament si lupta in acest an pentru promovare. De aceea cred ca va fi un joc foarte spectaculos, ambele formatii fiind obligate sa atace pentru a obtine cele 3 puncte puse in joc.
Braunschweig a inscris in medie pe teren propriu 1.87 goluri si a incasat 1.47. De partea cealalta, Bayern II a marcat in medie in deplasare 1.86 goluri si a incasat 1.79.
Interesant este faptul ca majoritatea golurilor inscrise de cele 2 formatii au venit pana in pauza. Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse foarte mari sa se inscrie 1-2 goluri in prima repriza.

Braunschweig - Bayern II
Pronostic: 1-2 goluri in prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Horn este cea mai spectaculoasa echipa din aceasta liga pentru ca se descurca foarte bine pe partea ofensiva, insa are probleme foarte mari in aparare. De aceea ma astept la multe goluri de la aceasta confruntare.
Horn a inscris in medie pe teren propriu 2.0 goluri si a incasat 2.4. De partea cealalta, Liefering a inscris in medie in deplasare 1.78 goluri si a incasat 1.67.
Avand in vedere aceste lucruri, mi-e destul de greu sa cred ca in aceasta partida nu se vor inscrie 1-2 goluri inca din prima repriza.

Horn – Liefering
Pronostic: 1-2 goluri prima reprizaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ried nu este inca sigura de promovarea in prima liga din Austria si sunt convins ca va juca in aceeasi maniera ca si pana acum. In schim Lafnitz este la doar 6 puncte distanta de zona retrogradarii, chiar daca este pe locul 6. De aceea cred ca va fi un joc deschis, cu multe goluri.
Ried a marcat in medie pe teren propriu 2.25 goluri si a incasat 1.0. De partea cealalta Lafnitz a inscris in medie in deplasare 2.11 si a incasat 1.22.
Interesant este faptul ca in cazul ambelor formatii, majoritatea golurilor au venit dupa pauza. De aceea mizez pe 1-2 goluri inscrise in cea de-a doua repriza.

Ried – Lafnitz
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.64

Click aici pentru a paria acest pronostic
In liga secunda din Austria lupta pentru evitarea retrogradarii este foarte aprinsa, de aceea cred ca partida dintre Dornbirn si Amstetten va fi destul de spectaculoasa.
Dornbirn a jucat pana acum 9 meciuri pe teren propriu in care a reusit sa inscrie 16 goluri si a incasat 20. De partea cealalta, Amstetten a marcat in 8 deplasari 11 goluri si a incasat 15.
8 din cele 9 meciuri de acasa ale lui Dornbirn au fost de peste 2.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul a 5 deplasari ale lui Amstetten si pe asta mieze si eu acum.

Dornbirn - Amstetten
Pronostic: 3+Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Chiar daca are 6 puncte avans fata de zona retrogradarii, nu cred ca Vendsyssel este prea linistita din acest punct de vedere. Ce sa mai zic de Skive care este la doar 3 puncte distanta de zona rosie. De aceea ma astept la un meci foarte deschis.
9 din cele 10 meciuri ale lui Skive de pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in cazul a 9 din cele 10 deplasari ale lui Vendsyssel.
Avand in vedere aceste lucruri, consider ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4.

Skive – Vendsyssel
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cele 2 formatii sunt destul de aproape de zona retrogradarii de aceea cred ca ambele sunt nevoite sa atace in speranta obtinerii celor 3 puncte puse in joc. De aceea o sa mizez pe goluri, dar ma bazez pe o singura repriza.
Austria II a inscris in medie pe teren propriu 1.9 goluri si a incasat 1.6, iar BW Linz a marcat in medie in deplasare 1.8 goluri si a incasat 1.9.
Majoritatea golurilor au venit in cea de-a doua repriza, de aceea voi miza pe 1-2 goluri inscrise dupa pauza, cota fiind una foarte buna.

Austria II – BW Linz
Pronostic: 1-2 goluri a doua reprizaCota: 1.66

Click aici pentru a paria acest pronostic
Liga secunda din Polonia este departe de a se fi terminat, atat Tychy cat si Sosnowiec inca avand sanse sa prinda un loc de play-off, chiar daca unst in a doua jumatate a clasamentului.
De aceea cred ca va fi o intalnire de totul sau nimic deoarece cele 3 puncte puse in joc sunt foarte importante. 9 din cele 10 meciuri jucate pana acum de Tychy acasa au fost de peste 1.5 goluri, iar in toate deplasarile lui Sosnowiec s-au marcat cel putin 2 goluri.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse foarte mari sa se inscrie cel putin 2 goluri in aceasta intalnire, dar nu mai mult de 4.

Tychy - Sosnowiec
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Runde 30 din Leumit League, Israel, ne propune o intalnire foarte interesanta, cea dintre Hapoel Bnei Lod si Hapoel Petah Tikva, 2 formatii ce au medii de goluri destul de ridicate in acest sezon.
8 din cele 14 meciuri jucate de Bnei Lod pana acum pe teren propriu au fost de peste 2.5 goluri. Acest lucru s-a intamplat si in 9 din cele 14 deplasari ale lui Petah Tikva.
Cred ca va fi un joc destul de de deschis, in care se vor marca destul de multe goluri, insa eu voi miza doar pe 1-2 goluri marcate dupa pauza.

Bnei Lod - Petah Tikva
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Bayern II trage tare pe acest final de sezon sa prinda un loc de promovare, in vreme ce Munster lupta pentru a evita retrogradarea. De aceea cred ca va fi un joc deschis si voi miza pe goluri.
Din 14 meciuri jucate acasa de Bayern II, unul singur a fost de sub 1.5 goluri. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul celor 13 deplasari ale lui Munster.
Tinand cont de faptul ca ambele formatii sunt obligate sa atace, mizez pe un joc deschis si cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Bayern II - Munster
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Este duelul extremelor din Bundesliga 3 deoarece se intalnesc Duisburg, formatia de pe primul loc, iar Jena ocupa ultima pozitie. Totusi, liderul este in format foarte slaba pentru ca a pierdut 4 din ultimele 5 jocuri de campionat si de aceea voi miza pe goluri.
12 din cele 13 meciuri jucate pana acum de Duisburg pe teren propriu au fost de peste 1.5 goluri. Jena sta chiar mai bine la acest capitol, pentru ca toate depalsarile au fost de peste 1.5 goluri.
Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari sa vedem cel putin 2 goluri marcate, dar nu mai mult de 4.

Duisburg - Jena
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
21 din 2972%+456.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here