Pronosticuri fotbal propuse de Red – 15 martie 2020

0

Revin cu articolul cu pronosticuri din fotbal, insa o sa schimb putin strategia. O sa incerc sa postez zilnic cate 2-3 ponturi pariuri din cel mai popular sport si sper ca luna martie sa fie profitabila. Mult succes!

Red
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 60.5%
Castigate: 46/76
Chiar daca nu au inceput asa de bine acest sezon, mi-au atras atentia pentru ca sunt 2 dintre formatiile cu cele mai mari medii de goluri din Chile.
In 6 partide jucate pana acum de Audax Italiano aceasta a inscris 12 goluri si a incasat 9. De partea cealalta, U. De Conception in 7 meciuri a inscris 8 goluri si a incasat 12.
Interesant este faptul ca majoritatea golurilor au venit dupa pauza si de aceea consider ca sunt sanse mari ca in aceasta intalnire sa se inscrie 1-2 goluri in a doua repriza.

A. Italiano – U. de Conception
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii au inceput destul de slab acest sezon si de aceea cred ca vor da totul in aceasta confruntare pentru a obtine cele 3 puncte. In consecinta voi merge pe goluri si nu pe rezultatul final.
In 4 din ultimele 5 intalniri directe s-au marcat cel putin 2 goluri si exact pe acest lucru o sa mizez si acum, mai ales ca ambele formatii au probleme in defensiva.
In 4 din cele 6 meciuri ale lui Coquimbo s-au marcat cel putin 2 goluri. Acest lucru s-a intamplat in 5 din cele 7 partide ale lui Deportes Iquique.

Coquimbo – Deportes Iquique
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Deoarece majoritatea meciurilor importante sunt amanate, am gasit aceasta partida din liga secunda din Polonia si uitandu-ma peste statistici cred ca va fi un joc foarte spectaculos.
Puszcza a marcat in medie pe teren propriu 0.55 goluri si a incasat 1.91, iar Chojniczanka a inscris in medie in deplasare 2.0 goluri si a incasat 2.44.
Ma bazez in principal pe oaspeti deoarece se descurca foarte bine in punct de vedere ofensiv, insa are probleme mari in aparare. Majoritatea meciurilor celor 2 formatii au fost de peste 1.5 goluri si de aceea o sa mizez pe 2-4 goluri in aceasta intalnire.

Puszcza – Chojniczanka
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Si in liga a 3-a din Franta inca se joaca, iar aceasta confruntare mi-a atras atentia deoarece media de goluri a celor 2 formatii este destul de mare si o sa incerc sa profit de aceast lucru.
Bastia a inscris in medie pe teren propriu 1.36 goluri si a incasat 1.55, iar Beziers a marcat in medie in deplasare 0.92 goluri si a incasat 2.08.
In cazul ambelor formatii, peste 64% din meciurile de acasa respectiv din deplasare au fost de peste 1.5 goluri si pe acest lucru voi miza si eu acum.

Bastia – Beziers
Pronostic: 2-5 goluriCota: 1.51

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii se descurca destul de bine pe faza ofensiva, insa au probleme in defensiva si pentru mine asta inseamna ca voi asista la un meci cu destul de multe goluri.
Slask Wroclaw a inscris in medie pe teren propriu 1.85 goluri si a incasat 1.46, iar Rakow in deplasare a marcat in medie 1.08 goluri si a incasat 1.77.
Toate partidele gazdelor au fost de peste 1.5 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 85% din deplasarile lui Rakow. Si media pentru 3+ este foarte buna, insa eu voi miza pe 2-4 goluri pentru siguranta.

Slask Wroclaw – Rakow
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Campionatul din Columbia nu este unul prea spectaculos, insa eu am gasit 2 partide destul de interesante.
Primul este cel dintre Jaguares de Cordoba si Cucuta. Gazdele au marcat pana acum in 3 meciuri 7 goluri si au incasat 6. De partea cealalta, oaspetii au inscris pana 2 goluri si au incasat 7, tot in 3 partide.
Ma bazez in principal pe Jaguares de Cordoba fiindca se descurca foarte bine pe partea ofensiva, insa are probleme in aparare. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Jaguares de Cordoba - Cucuta
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.56

Click aici pentru a paria acest pronostic
Al doilea meci din Columbia este cel dintre La Equidad si Pasto si din nou ma astept sa se inscrie cel putin 2 goluri, tinand cont de rezultatele formatiei gazda.
La Equidad a marcat pana acum pe teren propriu 10 goluri si a incasat 8 in cele 3 partide, iar Pasto in deplasare a inscris 3 si a primit unul.
Gazdele se descurca foarte bine pe partea ofensiva, dar are probleme in aparare si de aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Equidad - Pasto
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sochi si Orenburg se intalnesc in runda 18 din Premier League, Rusia si sunt de parere ca va fi o partida foarte echilibrata, de aceea o sa mizez pe goluri.
Sochi vine dupa 5 meciuri in care s-au marcat cel putin 2 goluri. Acelasi lucru s-a intamplat in ultimele 4 jocuri ale lui Orenburg si pe asta o sa mizez si eu.
Ambele formatii sunt in lupta directa pentru evitarea retrogradarii asa ca nu vad motive sa fie un joc inchis. De aceea mizez pe cel putin 2 goluri in scrise, posibil chiar sa inscrie ambele echipe.

Sochi - Orenburg
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Trec in campionatul Ghanei acolo unde Ebusua Dwarfs primeste vizita lui King Faisal in runda 14 si chiar daca nu este un campionat prea spectaculos, eu o sa mizez pe goluri.
In 4 din ultimele 5 jocuri de acasa ale lui Ebusua Dwarfs s-au marcat cel putin 3 goluri, acelasi lucru intamplandu-se in 4 din ultimele 5 deplasari ale lui King Faisal. In plus, in toate aceste partide am reusit sa inscrie ambele formatii implicate.
Ambele echipe sunt in zona retrogradarii si nu vad de ce ar fi un joc inchis. Avand in vedere aceste lucruri cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 3 goluri, cota fiind foarte buna.

Ebusua - King Faisal
Pronostic: 3+Cota: 2.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Runda 23 din Liga 1 din Cehia propune intalnirea dintre Teplice si Liberec, meci ce se va juca astazi de la ora 18.00, fara spectatori.
4 din ultimele 5 meciuri ale lui Teplice au fost de peste 2.5 goluri. A marcat pana acum pe teren propriu 11 goluri si a incasat 15, iar Liberec a marcat 13 goluri si a incasat 16.
4 din ultimele 5 partide directe au fost de peste 1.5 goluri si de aceea o sa mizez pe 2-4 goluri si in aceasta disputa.

Teplice - Liberec
Pronostic: 2-4 goluriCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Dagenham & Red se misca destul de bine in acest moment fiind neinvinsa in ultimele 5 meciuri de pe teren propriu, insa eu voi paria pe goluri.
Dagenham & Red a marcat pana acum pe teren propriu 28 de goluri si a primit 22 in 18 partide, iar Fylde in deplasare a inscris pana acum 22 de goluri si a incasat 33 in 17 jocuri.
Tinand cont ca ambele formatii sunt obligate sa atace deorece sunt in lupta pentru evitarea retrogradarii, ma astept sa fie un joc deschis in care sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Dagenham & Red - Fylde
Pronostic: 2-4Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Tonbridge vine dupa 5 meciuri pe teren propriu foarte spectaculoase in care au reusit sa inscrie ambele formatii, totodata aceasta fiind neinvinsa.
Este clar ca in aceasta partida voi miza pe goluri. In 13 meciuri pe teren propriu Tonbridge a inscris 26 de goluri si a incasat 23.
De partea cealalta, Maidstone a inscris in deplasare 19 goluri si a incasat 22 in 15 jocuri. De aceea cred ca sunt sanse mari ca in acest meci sa se inscrie intre 2 si 4 goluri.

Tonbridge - Maidstone
Pronostic: 2-4Cota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Campionatul din Chile a ajuns la runda 7, acesta fiind unul din preferatele mele deoarece se inscriu destul de multe goluri.
Pana acum S. Wanderers a jucat 3 meciuri pe teren propriu in care a marcat 4 goluri si a incasat 8. De partea cealalta Palestino a avut 3 deplasari in care a inscris 2 goluri si a incasat 4.
In ultima partida directa dintre cele 2 echipe a fost foarte spectaculoasa, marcandu-se 7 goluri. De aceea consider ca sunt sanse mari sa fie un meci spectaculos in care sa se inscrie 1-2 goluri dupa pauza.

S. Wanderers - Palestino
Pronostic: 1-2 goluri in a doua reprizaCota: 1.63

Click aici pentru a paria acest pronostic
Ambele formatii au nevoie disperata de victorie in aceasta partida, fiecare dintre ele avand nevoie mare de puncte pentru a-si indeplini obiectivul.
Rijeka lupta sa prinda locul 2, care duce in preliminariile Ligii Campionilor. In acest moment este la 4 puncte distanta, insa pe teren propriu vine dupa 4 victorii consecutive si ma astept sa urmeze inca una.
De partea cealalta, Zapresic are un singur punct avans fata de locul de baraj, dar in meciurile din deplasare are probleme foarte mari. De aceea ma astept la un joc dominat de gazde si nu cred ca vor marca ambele formatii.

Rijeka – Zapresic
Pronostic: NGCota: 1.72

Click aici pentru a paria acest pronostic
Gazdele nu isi permit sa se incurce in aceasta partida de pe teren propriu, mai ales dupa ce in precedenta runda au pierdut in deplasare. La campionat nu prea mai are sanse, insa locul 2 este foarte important.
Kolos este pe ultima pozitie de play-off, insa in meciurile din deplasare are probleme foarte mari atat pe partea ofensiva cat si defensiva.
De aceea ma astept la un joc cat se poate de dezechilibrat. Aceasta va fi prima confruntare directa de pe terenul lui Dynamo, iar in partida tur Kolos nu a reusit nici macar sa inscrie si la acelasi lucru ma astept si acum.

Dyn. Kiev – Kolos Kovalivka
Pronostic: NGCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sferturile de finala ale cupei Bulgariei le pune fata in fata pe CSKA Sofia si pe Botev Vratsa si ma astept la un meci cat se poate de dezechilibrat.
TSKA Sofia nu mai are sanse la campionat si ma astept sa-si indrepte atentia spre cupa, in vreme ce principala ingrijorare a oaspetilor este sa nu retrogradeze in liga secunda.
Botev a reusit sa inscrie numai in 2 dint cele 5 deplasari de la Sofia si cred ca si acum sunt anse foarte mari sa intampine probleme pe partea ofensiva.

CSKA Sofia – Botev Vratsa
Pronostic: NGCota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here