Pronosticuri fotbal Romania Liga 1 19.04.2015

336

Logo_Liga1BBPronosticuri fotbal Romania Liga 1 19.04.2015 – In aceasta seara in Liga 1 au loc doua partide, una in Oltenia si alta pe National Arena intre cei doi poli ai clasamentului.

Participa aici la un concurs zilnic cu bilete pariuri. Premiu 20-50 RON/zi!

  • Pronostic CS U Craiova – Dinamo Bucuresti

CS U Craiova si Dinamo se vor intalni doar intr-un duel al orgoliilor pentru ca niciuna din ele n-are drept de joc in cupele europene. Chiar daca fiind un meci din Romania am vrea sa va recomandam ceva credem ca cea mai buna parere este sa evitati partida. CS U este capabila sa invinga o echipa foarte slaba pregatita de Stoican, dar vestea primita recent ca n-au drept de joc in Europa League s-ar putea sa “deranjeze” moralul oltenilor, lucru de care ar putea profita modestii jucatori ai oaspetilor.
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic Steaua Bucuresti – Otelul Galati

O regula a pariorului de succes spune sa eviti meciurile intre cei doi poli ai clasamentului, asta pentru ca ultima clasata s-ar putea mobiliza mult mai bine atunci cand joaca cu liderul. Nu credem ca este cazul astazi, cand in teren se va afla o echipa precum Otelul, a carei soarta este pecetluita si o formatie bucuresteana dornica sa razbune cele doua meciuri succesive fara gol marcat. Intr-un singur meci din cele patru jucate acasa FC Steaua a marcat mai mult de un gol, cu Viitorul. La o scara mai larga sa spunem despre bucuresteni ca au terminat doar doua din ultimele zece meciuri din Liga 1 cu mai mult de un gol marcat. Astazi intalnesc cea mai slaba echipa din Liga 1, dar defensiv Otelul nu s-a comportat rau in ultima vreme, primind doar opt goluri in ultimele sapte etape. Credem ca FC Steaua isi va doza fortele pentru un final de sezon incarcat si nu va marca mai mult de doua goluri.
Pronostic: FC Steaua sa marcheze sub 2.5 goluri, cota 1.75 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here