Pronosticuri fotbal UTA Bătrâna Doamnă – Pandurii Târgu Jiu (22.09.2015)

210

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri fotbal UTA Bătrâna Doamnă – Pandurii Târgu Jiu (22.09.2015) – Pe Stadionul Motorul din Arad UTA Bătâna Doamnă dispută astăzi cel mai mare adversar din istoria echipei, urmând ca de la ora 16:00 să aibă loc disputa cu Pandurii Târgu Jiu din 16-imile Cupei României.

Echipa arădeană evoluează în liga secundă, acolo unde are şapte puncte acumulate în patru partide. A făcut show în turul precedent al Cupei României, trecând cu 9:0 de Metalul Reşiţa. Formaţia lui Roland Nagy este una spectaculoasă, ea marcând minim două goluri în fiecare din ultimele trei jocuri. Marius Curtuiuş are o medie de un gol marcat pe meci în acest sezon de Liga 2 fiind cel mai periculos jucător al arădenilor.

Pandurii Târgu Jiu se află pe podiumul Ligii 1 după 11 etape. Elevii lui Edi Iordănescu vin după două victorii, cu echipe care au terminat sezonul precedent pe podium. Cum Cupa Ligii au părăsit-o gorjenii cu siguranţă vor să aibă un parcurs lung în competiţia în care în ediţia precedentă s-au oprit în sferturile de finală.

Diferenţa dintre cele două echipe este destul de mare, dar sprijinită din spate de un public frenetic şi cu acest atacant Curtuiuş în formă cred că UTA Bătrana Doamnă poate face o figură frumoasă astăzi. Echipa joacă destul de ofensiv motiv pentru care aş fi tentat aici să merg pe over 2.5 goluri, asta pentru că nici Pandurii nu este genul de formaţie care să abordeze relaxată jocurile din cupă.

Pont pariuri UTA Bătrâna Doamnă – Pandurii Târgu Jiu: peste 2.5 goluri, cota 1.65

Pariază aici pe acest meci şi la prima depunere ţi-o dublăm până la 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here