Ponturi azi Anglia Premier League 11.02.2015

541

ponturi eplPonturi azi Anglia Premier League 11.02.2015 – Etapa cu numarul 25 din Premier League continua si miercuri. Articolul este scris inainte ca meciurile de marti sa inceapa, asa ca este posibil ca la ora la care cititi acest articol sa existe o oarecare necorcodanta in ceea ce priveste locurile din clasament.

  • Pronostic Manchester United – Burnley

Manchester City a obtinut doar un egal la Londra cu West Ham, dar poate fi considerat un plus in conditiile in care golul egalarii a fost inscris in prelungiri. Pentru echipa lui van Gaal a fost a cincea din ultimele sase partide in care evolueaza si in care limita de doua goluri nu este depasita. Credem insa ca va bifa al doilea duel succesiv pe Old Trafford cu minim patru goluri, asta pentru ca intalneste o echipa care ca si precedentul adversar intern lupta pentru evitarea retrogradarii. In plus Burnley ne-a oferit destule meciuri spectaculoase in ultima vreme, terminand patru din ultimele sase meciuri atat cu doua goluri minim marcate, cat si primite.
Pronostic: peste 2.5 goluri, cota 1.50 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Southampton – West Ham

Meci interesant intre echipele care le putem considera revelatiile acestui sezon. Southampton are sase victorii in ultimele opt etape si s-a apropiat la patru puncte de locul secund. Mai importanta insa pentru “sfinti” este mentinerea pe locul trei. Are cinci din ultimele sase meciuri incheiate cu sub 2.5 goluri. In acelasi mod a terminat si West Ham pentru din ultimele cinci partide, fiind aproape sa ia trei puncte acasa in etapa trecuta cu Manchester United (1:1). Chiar daca ultimele doua intalniri directe s-au incheiat cu cate patru goluri, credem ca astazi se va repeta istoricul precedentelor confruntari de pe terenul “sfintilor”, adica vom vedea maxim doua reusite.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.80 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Chelsea – Everton

A fost show in precedentul duel direct, Chelsea castigand cu 6:3 pe Goodison Park. Chelsea este aproape de titlu dupa ce a obtinut zece puncte in ultimele patru etape. Incepe etapa cu sapte puncte peste Manchester City si la modul in care a evoluat trupa lui Mourinho e greu sa credem ca mai poate pierde acest ecart. Everton vine cu asteptari mari pe Stamford Bridge, dupa ce in ultimele patru etpae n-a pierdut, reusind sa le incurce pe Manchester City si Liverpool. Dupa showul din tur credem ca de data aceasta vom vedea goluri putine, la fel cum s-a intamplat in ultimele patru partide jucate acasa de Chelsea, dar si in precedentele cinci partide jucate in campionat de Everton.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.95 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Stoke – Manchester City

Nu ne asteptam la show nici pe Britannia Stadium. Nu merita sa pariem pe “cetateni” dupa ce in ultimele patru runde n-au obtinut decat trei egaluri. Observam ca in aceasta perioada au oferit numai meciuri cu sub 2.5 goluri. In plus a terminat trei din ultimele patru deplasari cu exact un gol primit si fara infrangere. Stoke nu-i un adversar usor, gazdele fiind pe locul zece. Nu pierde de trei runde si a terminat sapte din ultimele noua partide din campionat cu sub 2.5 goluri. In celelalte doua dueluri interne cu echipe din Top 4 Stoke ne-a oferit meciuri cu exact doua reusite. Sub 2.5 goluri au fost si in sase din ultimele sapte dueluri directe, iar in precdentele patru nu s-a depasit nici macar limita de un gol.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Crystal Palace – Newcastle

Meci interesant intre doua echipe din jumatatea inferioara a clasamentului care sunt despartite de cinci puncte. Newcastle sta mai bine, dar Palace este mai in forma si joaca acasa, astfel ca nu ne riscam sa recomandam ceva la acest duel.
Pronostic: meci de evitat

  • Pronostic West Bromwich – Swansea

West Bromwich a luat cinci goluri in ultimele doua etape, dintre care doua de la Burnley, echipa aflata sub ea in clasament. Acasa are doar trei meciuri terminate fara gol primit, toate impotriva unor echipe aflate sub ea in clasament in acest moment. Swansea a marcat constant in precedentele sase deplasari si o poate face si astazi. Este echipa mai lipsita de presiune, va juca mai degajat si acest aspect ar trebui sa-i avantajeze pe galezi. Swansea a marcat in fiecare din cele sapte intalniri directe disputate in Premier League.
Pronostic: West Bromwich peste 0.5 goluri, cota 1.425 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Anglia Premier League si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here