Predictii pariuri Romania Liga 1 23.02.2015

464

Logo_Liga1BBPredictii pariuri Romania Liga 1 23.02.2015 – In aceasta seara se va incheia prima etapa a returului din Liga 1. Vom avea o partida extrem de importanta pentru zona inferioara a clasamentului, dar si derby-ul Olteniei.

  • Pronostic Ceahlaul Piatra Neamt – CFR Cluj

Doua din ultimele trei clasate isi dau intalnire astazi la Piatra Neamt. In ambele tabere au avut loc schimbari masive in aceasta iarna, asa ca ne va fi greu sa alegem un pronostic pe care sa-l creditam cu sanse mari de reusita. Clujenii sunt demoralizati dupa ce au fost penalizati cu 24 de puncte si au ajuns astfel pe ultimul loc, in timp ce nemtenii vin dupa un cantonament facut in conditii insalubre. Observam ca a scazut dramatic cota avuta de nemteni pentru o victorie, dar aceasta nu este o garantie ca meciul se va incheia cu succesul amfitrionilor, asta pentru ca Cluj au ramas cativa jucatori buni. Probabil vom vedea doua lipsite fara chef, asa ca daca vreti sa pariati ceva aici sub 2.5 goluri pare cea mai buna alternativa.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.571 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Pandurii Targu Jiu – CS U Craiova

Derby-ul Olteniei gaseste cele doua echipe despartite de noua puncte. Pandurii trebuie sa castige daca vrea sa paraseasca primul loc neretrogradabil si sa ajunga pana pe locul opt. CS U Craiova poate urca pe patru in cazul unui succes, profitand astfel de pasul gresit facut de Astra. Observam asadar ca egalul nu prea avantajeaza prea mult vreuna din echipe. Pandurii a aratat bine ofensiv in jocul cu Dinamo din Cupa Ligii, dar astazi va avea un test ceva mai dur. CS U a jucat bine in pregatire, dar a primit goluri destul de usor. In conditiile date nu ne-ar mira daca s-ar repeta istoricul intalnirii tur, adica daca se va marca in ambele porti.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 2.05 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here