Pronostic Nantes – Marseille (17.04.2015)

345

bilete-propuse2Vineri cu incepere de la ora 21:30 se disputa meciul dintre Nantes si Marseille, meci care conteaza pentru etapa 33 din campionatul francez de fotbal (Ligue 1).

Se intalnesc doua echipe cu obiective total diferite, gazdele au ca obiectiv sezonul acesta salvarea de la retrogradare, ei fiind in acest moment la 5 puncte de zona fierbinte a campionatului, in timp ce oaspetii au pierdut locul 1 care ducea direct in grupele Ligii Campionilor, acum au cazut pe locul 4 si nu le-a mai ramas decat sa spere la un loc 3 care ii vor duce in turul 3 al Ligii Campionilor.

Nantes ocupa locul 11 cu 40 de puncte, avand un golaveraj de 25-33, practic cel mai slab atac, alaturi de Metz tot 25 de goluri marcate, iar Marseille este pe locul 4 cu 57 de puncte si un golaveraj de 63-35, ei luptandu-se cu Saint Etienne, Monaco si Bordeaux pentru locul 3.

Nantes vine dupa doua infrangeri acasa cu Caen (1-2) si la Saint-Etienne (1-0), in timp ce Marseille vine tot dupa doua infrangeri ,acasa cu PSG scor 2-3 si 1-0 in deplasare cu Bordeaux, ambele fiind cu moralul jos.

In tur pe Stade Velodrome a fost 2-0 pentru Marseille goluri Thauvin si Fanni si sunt sanse mari sa vedem acelasi scor si in retur. Acest meci il putem considera pariul zilei deoarece exista clar o diferenta intre cele doua loturi in favoarea lui Marseille, pronosticul meu fiind 2 solist cu o cota de 2.05 oferita de Sportingbet.

 

Pronostic : Nantes – Marseille @ 2 cota 2.05 la Sportingbet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here