Pronosticuri Franta Ligue 1 – 23.11.2014

389

catsPronosticuri Franta Ligue 1 – Trei meciuri extrem de interesante au loc astazi in prima liga franceza de fotbal. Spectacol incepe pe terenul “canarilor” si se va incheia in arena liderului dinainte de startul etapei.

Pronostic Nantes – Saint Etienne

Cele doua formatii sunt despartite de un singur punct, in avantaj fiind Nantes care se afla pe locul cinci. “Canarii” sunt neinvinsi de opt runde, in timp ce Saint Etienne nu pierde de patru partide. Pare a fi un meci clasic de sub 2.5 goluri intre doua echipe cu aparari solide. Nantes pana la victoria de la Caen avea sase partide succesive incheiate cu sub 2.5 goluri. “Verzii” vin si ei dupa cinci astfel de jocuri in care nici n-a marcat, dar nici n-a primit mai mult de un gol.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.40 la Sportingbet.ro


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

[socialpoll id=”2233372″]

Pronostic Montpellier – Toulouse

Cele doua formatii sunt vecine de clasament, ambele avand cate 17 puncte. In ultimele patru etape fiecare formatie a suferit trei esecuri, castigand cealalta partida. In trei din aceste jocuri disputate de cele doua formatii din data de 19 octombrie s-a inscris intr-o singura poarta. Acasa Montpellier joaca destul de bine atunci cand intalneste echipe de pluton, avand patru victorii din sase posibile. Toulouse in schimb din sapte deplasari a cedat cinci. Credem ca astazi Montpellier va valorifica avantajul terenului propriu si va obtine cele trei puncte.
Pronostic: victorie Montpellier la o cota de 2.50 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2233373″]

Pronostic Marseille – Bordeaux

Marseille a fost depasita vineri de PSG si va incepe acest joc de pe locul secund. A alternat in ultimele patru runde victoriile interne cu esecuri in deplasare. Pe Velodrome are de altfel bilant perfect in ultimele cinci dispute, marcand in aceste dueluri de 13 ori. Bordeaux vine dupa doua victorii care au dus-o in apropierea podiumului. A intalnit insa adversari din a doua jumatate a clasamentului. In deplasare pana sa castige pe terenul ultimei clasate, Lens, obtinuse doar un punct in precedentele patru dueluri. Ne asteptam sa vedem un joc bun, intre o echipa care joaca solid pe propria arena si o alta care are moral bun dupa ultimele victorii. Sanse bune in opinia noastra sa se repete istoria intalnirilor directe din sezonul precedent, atunci cand s-a marcat in ambele porti.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 1.833 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2233374″]

Pariati aici pe meciurile din Franta Ligue 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here