Pronosticuri Germania Bundesliga 20.09.2015

203

germaniaaPronosticuri Germania Bundesliga 20.09.2015 – Zi de duminică mai aglomerată decât de obicei în Bundeslig, asta deoarece vom avea parte de trei dispute.

  • Pronostic Stuttgart vs Schalke

Stuttgart are eşecuri pe linie în primele patru etape din acest sezon şi situaţia este destul de delicată. Problemele pentru şvabi apar pe faza defensivă, deoarece ofensiv s-au mişcat bine, marcând cinci goluri. Astăzi vor întâlni o echipă care care a încheiat primele două deplasări cu rezultate contrare, victorie cu 3:0 la Bremen şi eşec cu acelaşi scor la Wolfsburg. După acea înfrângere a urmat succesul de acasă cu Mainz (2:1). Goluri multe aşadar în partidele celor două formaţii din acest campionat. Spectacol a fost şi în ultimele opt dueluri directe, toate încheiate cu peste 2.5 goluri. În condiţiile date cred că sunt şanse bune să vedem mai mult de două goluri pe Mercedes Benz Arena.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.64 la Unibet

  • Pronostic Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen

Cele două echipe vin după victorii în cupele europene, Dortmund 2:1 cu Krasnodar, Leverkusen 4:1 cu BATE. În campionat “galben-negrii” erau lideri înainte de startul etapei cu punctaj maxim şi o medie de peste trei goluri marcate pe meci. Leverkusen a suferit deja trei eşecuri în cinci partide şi dacă se va prezenta la fel ca în precedentele două etape atunci nu cred că va rezista în faţa echipei lui Tuchel. Leverkusen a câştigat precedentele două vizite pe Signal Iduna Park, dar astăzi nu cred că va avea vreo şansă în faţa unei echipe în mare formă.
Pont: victorie Borussia Dortmund, cota 1.75 la Unibet

  • Pronostic Augsburg vs Hannover

Meci dificil de pronosticat între două echipe care în patru etape au strâns doar câte un punct. S-ar putea ca gazdele să fie ceva mai obosite, asta pentru că joi au pierdut la Bilbao cu 1:3 la debutul în Europa League. Îmi este greu să găsesc ceva bun de jucat aici, aşa că recomand evitarea jocului de pe WWK Arena.
Pont: meci de evitat

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primul pariu primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here