Pronosticuri Germania Bundesliga – 23.11.2014

450

germania bundesligaPronosticuri Germania Bundesliga – Doar doua jocuri au loc astazi in Bundesliga germana, jocuri insa extrem de importante in zona “rosie” a clasamentului.

Pronostic Hamburg – Werder Bremen

Hamburg este penultima, cu un punct avans in fata adversarei din acest joc. Ambele echipe au mare nevoie de victorie pentru a iesi temporar de pe locurile periculoase. Bremen pare a fi echipa mai in forma dupa ce a luat sase puncte in cele doua etape de luna aceasta. Hamburg a castigat un singur joc din ultimele patru, precedentul jucat pe propria arena, in compania lui Leverkusen. Credem ca vom vedea goluri pe Imtech Arena, asta pentru ca in deplasare Bremen este o echipa spectaculoasa, incheind toate jocurile extenre in over 2.5 goluri, trei dintre ele avand parte de sase goluri. Hamburg nu este o echipa prea spectaculoasa, dar in fata lui Bremen are nevoie de goluri pentru a putea obtine ceva.
Pronostic: peste 2.5 goluri la o cota de 1.75 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2233378″]

Pronostic Stuttgart – Augsburg

Ultima clasata, Stuttgart, va avea o misiune deloc usoara in fata lui Augsburg, echipa care incepe jocul de pe locul zece. Stuttgart a cedat clar ultimele doua partide, aratand ca succesul cu 5:4 de la Frankfurt a fost doar un “accident”. Acasa a luat sapte goluri in ultimele doua partide, ce-i drept in fata unor echipe din Top 4. Augsburg alterneaza esecurile externe cu victorii acasa in ultimele patru runde. A pierdut cinci din partidele jucate departe de propria arena, marcand doar de doua ori in 540 de minute. Augsburg a luat sase puncte din dubla cu Stuttgart din sezonul precedent. Acum joaca insa ceva mai modest “afara” si chiar daca nici Stuttgart nu-i in forma totusi gazdele vor fi cu siguranta mai motivate pentru ca vor sa scape de povara ultimului loc.
Pronostic: sansa dubla 1x la o cota de 1.363 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2233379″]

Pariati aici pe meciurile din Germania 1. Bundesliga si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here