Pronosticuri Gibraltar – Irlanda (04.09.2015)

229

euro2016Pronosticuri Gibraltar – Irlanda (04.09.2015) – Un meci fără istoric va avea loc de la ora 21:45 pe Estadio Do Algarve, acolo unde Gibraltarul va primi vizita Irlandei.

La prima campanie de calificare din istorie Gibraltarul nu poate face mare lucru. Are 34 de goluri primite în cele şase eşecuri suferite, o medie de aproape şase goluri încasate per joc. În aceste condiţii singura necunoscută a acestui duel este scorul cu care va pierde.

De partea cealaltă o avem pe Irlanda, formaţie care se află pe locul patru cu nouă puncte şi care trage să ajungă pe poziţiile care duc mai departe. Irlandezii au meci ceva mai greu luni acasă cu Georgia, astfel că astăzi s-ar putea ca O’Neill să nu utilizeze chiar echipa standard. În aceste condiţii Eunan O’Kane şi Adam Rooney ar putea debuta în tricoul reprezentativ. În schimb jucători precum Kieran Westwood, David McGoldrick şi Damien Delaney vor absenta diseară.

Echipa probabilă a Irlandei: Given; Coleman, Brady, Wilson, O’Shea; McCarthy, Whelan, Hendrick, Hoolahan; Walters, Keane

În partida tur Irlanda s-a impus cu 7:0, reuşind unul dintre cele mai concludente succese ale ei din ultimii ani. Astăzi nu cred că va mai fi cazul de un astfel de scor. Jucătorii sunt încă, majoritatea, la început de sezon şi nu cred că vor forţa la fel de mult. Cum golaverajul cu o astfel de echipă nu prea are relevanţă ori că o baţi cu 2:0 ori cu 8:0 tot trei puncte sunt.

Pont pariuri Gibraltar – Irlanda: sub 5.5 goluri, cota 1.67 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Gibraltar – Irlanda: sub 1.5 goluri în prima repriză, cota 2.50 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here