Pronosticuri Italia Serie A – 18.12.2014

358

1Pronosticuri Italia Serie A 18.12.2014 – Pentru ca luni se va disputa Supercupa Italiei (ciudata programare la mijlocul sezonului) Juventus si Napoli vor deschide inca de joi runda cu numarul 16 din Serie A. Cele doua au meciuri la prima vedere facile, pe terenul unor echipe aflate pe locuri retrogradabile.

Participa la concursuri cu premii lunare de 1.100 euro. Click aici pentru detalii!

  • Pronostic Cagliari – Juventus

Fara victorie in ultimele sapte etape Cagliari a ajuns pe prima pozitie retrogradabila. De trei runde nu reuseste nici macar sa inscrie, desi a disputat doua dueluri acasa si a intalnit in aceasta perioada doua contracandidate la evitarea retrogradarii. Juventus nu trece prin cea mai buna perioada a sezonului, nereusind sa castige niciuna din precedentele trei partide oficiale. I-a permis astfel Romei sa se apropie la un singur punct. Pentru a fi sigura ca incheie anul in fruntea clasamentului “Batrana Doamna” trebuie sa castige pe o arena unde au mai triumfat alte patru formatii in acest sezon. Credem ca Juventus va confirma statutul de favorita si se va impune fara mari probleme, inca de la pauza.
Pronostic: 2 pauza la o cota de 1.80 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Napoli – Parma

Fara vreo victorie in ultimele patru etape si ajunsa pe locul sapte, totusi la doar doua puncte de podium, Napoli n-are alta varianta decat victoria in acest duel. Atacul gazdelor a functionat excelent in precedentele sase jocuri interne din campionat, dar din pacate au aparut probleme pe faza de aparare, Napoli luand trei goluri de la Cagliari si doua de la Empoli. Astazi pentru a castiga va trebui sa marcheze macar de doua ori pentru ca Parma este intr-o postura disperata si va risca cu siguranta intr-un astfel de meci. Oaspetii se afla pe ultimul loc cu doar sase puncte, cu sapte mai putine decat primul loc neretrogradabil. Dupa patru esecuri succesive a scos un punct in jocul de acasa cu Cagliari. Daca in sezonul precedent a luat toate punctele din dubla cu Napoli astazi pe Parma n-o vedem capabila sa reziste si probabil va incheia meciul cu multe goluri primite.
Pronostic: Napoli sa marcheze peste 2.5 goluri la o cota de 2.25 la Sportingbet.ro 

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here