Pronosticuri Italia Serie A – 22.11.2014

403

1Pronosticuri Italia Serie A – Astazi in prima divizie din Italia principalele candidate la cucerirea titlului au deplasari dificile, AS Roma la Bergamo, iar Juventus in capitala pentru un duel cu Lazio.

Pronostic Atalanta – AS Roma

Fara victorie in utimele patru etape Atalanta a ajuns in imediata vecinatate a locurilor retrogradabile. Vine dupa doua remize “albe” in compania unor echipe din jumatatea inferioara a clasamentului si dupa duelul de la Sassuolo a ajuns la sase meciuri succesive in care limita ed doua goluri n-a fost depasita. Patru astfel de partide are si AS Roma in precedentele patru runde. Romanii n-au reusit nici macar sa inscrie in ultimele doua “iesiri”, la Sampdoria si Napoli. Toate aceste date, dar si rezultatul inregistrat in ultima vizita a Romei la Bergamo – 1:1 – ne fac sa credem ca jocul care va deschide etapa din Serie A nu va avea mai mult de doua goluri.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.666 la Sportingbet.ro


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

[socialpoll id=”2233238″]

Pronostic Lazio – Juventus

Campioana in exercitiu si totodata lidera dupa 11 etape, Juventus, se deplaseaza la Roma pentru un meci deloc usor cu Lazio. Torinezii vin dupa un incredibil 7:0 administrat ultimei clasate, Parma. Trebuie amintit ca Juventus va avea miercuri o deplasare lunga si foarte importanta in Suedia, la Malmo. Astfel Allegri s-ar putea sa se gandeasca si la acel joc mai ales ca majoritatea elevilor sai au evolut marti in jocuri intertari. Nu ne asteptam la o deplasare usoara pentru Juve pe terenul unei echipe care acasa are patru victorii in cinci jocuri si o medie de 2.4 goluri inscrise pe meci pe Olimpico. Este drept ca adversarii n-au fost de calibrul lui Juventus, dar chiar si asa tinand cont de situatia din tabara adversa gazdele pot obtine ceva din acest joc. In urma cu zece luni, in ultima intalnire directa, cele doua formatii remizau tot in capitala, rezultat care nu ne-ar surprinde daca s-ar inregistra si astazi. Cert este ca n-o vedem pe Juventus castigatoare.
Pronostic: sansa dubla 1x la o cota de 1.75 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2233239″]

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here