Pronosticuri Italia Serie A – 29.09.2014

699

1Pronosticuri Italia Serie A – 29.09.2014 – Etapa a cincea din Serie A s-a prelungit si luni, zi in care ne asteapta doua meciuri echilibrate, in care toate echipele au cote peste 2 la victorie.

  • Udinese – Parma

Friulanii trebuie sa castige pentru a incheia runda pe podium, fiind depasita ieri de Genoa. Vine dupa doua victorii cu 1:0 in fata unor echipe superioare Parmei, in speta Napoli si Lazio. Toate jocurile lui Udinese din acest sezon s-au incheiat cu sub 2.5 goluri. Parma in schimb vine dupa trei meciuri de over 2.5 goluri, dar acest joc ofensiv n-a ajutat-o prea mult. Ultimele trei directe de pe Stadio Friuli s-au incheiat toate cu peste 2.5 goluri. In toate aceste jocuri Parma a luat mai mult de doua goluri si credem ca istoria se va repeta si astazi. Parma doar de la Cesena n-a luat in acest sezon mai mult de un gol, in timp ce Udinese acasa are trei jocuri inscrise in doua jocuri.
Pronostic: Udinese marcheaza peste 1.5 goluri, cota 2.30 la Sportingbet.ro

  • Palermo – Lazio

Cele doua echipe au un start de sezon ratat, avand dupa patru jocuri doar cate trei puncte. Daca rezultatele sicilienilor nu reprezinta o surpriza, in schimb Lazio este o echipa cu pretentii. Lazio inca n-a luat punct in deplasare, dar poate reusi acest lucru astazi in fata unei echipe care acasa are doua rezultate de 1:1. Chiar daca echipa lui Stefano Pioli vine dupa doua jocuri in care n-a marcat astazi in fata unei formatii care miercuri a luat trei goluri pe San Paolo credem ca Lazio poate obtine o victorie. Are o cota destul de mare pentru acest lucru, asa ca ne “permitem” s-o luam cu handicap asiatic 0.
Pronostic: Lazio 0, cota 1.615 la Sportingbet.ro, cota 1 daca meciul se incheie la egalitate


Promotii Liga Campionilor & Europa League

  1. Pariaza pe oricare rezultat final (1x2) la meciul Chelsea - Barcelona la cota 10. Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe victorie Bayern Munchen cu Besiktas la cota 15. Deschide cont aici >>
  3. Pariaza 100 RON pe meciurile din Liga Campionilor de marti si primesti bonus 50 RON pentru a paria pe meciurile de miercuri. Insccrie-te la promotie AICI >>
  4. Pariaza pe victorie Manchester United cu Sevilla la cota 8. Deschide cont aici >>
  5. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20. Inregistreaza-te aici >>

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here