Pronosticuri Italia Serie A 02.05.2015

345

pronosticuri italia serie aPronosticuri Italia Serie A 02.05.2015 – Astazi au loc primele doua partide ale etapei cu numarul 34 din Serie A, etapa ce se intinde pe durata a patru zile. Vom vedea daca Juventus devine matematic campioana, pentru asta fiind nevoita sa nu piarda la Genova.

  • Pronostic Sampdoria – Juventus

Juventus joaca marti la Madrid cu Real si cu siguranta acela este jocul la care se gandesc toti bianconeri. Chiar daca mai are nevoie de un punct pentru a cuceri titlul si matematic noi suntem siguri ca ar iesi din nou campioana si daca va pierde toate meciurile ramase, lucru oricum imposibil. In ultimele sase deplasari Juve nu s-a impus decat la Palermo si nu credem ca obtine un alt succes astazi. Va intalni o formatie neinvinsa pe propria arena si care duce o lupta intensa pentru a se califica in Europa League. In mod normal Doria este echipa mai motivata si credem ca poate scoate macar un punct din acest duel, punct care de partea cealalta ar multumi-o si pe Juventus.
Pronostic: Sampdoria handicap european +1.0, cota 1.615 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Sassuolo – Palermo

Cele doua formatii sunt lipsite de motivatie in finalul sezonului. Sassuolo are 12 puncte avans de locul 18 si nu mai poate avea emotii pentru ca ne este greu sa credem ca poate pierde un astfel de avantaj chiar daca vine dupa patru meciuri in care a obtinut doar un punct. In trei din aceste jocuri a reusit sa marcheze. In ultimele cinci etape Palermo are patru meciuri incheiate cu goluri in ambele porti. Date fiind aceste statistici, lipsa presiunii si scorul inregistrat in tur – 2:1 pentru Palermo – credem ca un meci cu goluri in ambele porti este realizabil.
Pronostic: ambele echipe sa inscrie, cota 1.571 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Italia Serie A si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here