Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa G (etapa 4)

1001

liga-campionilor1Pronosticuri Liga Campionilor – Grupa G (etapa 4) – Chelsea este lidera in grupa G cu sapte puncte si ar putea obtine matematic calificarea daca ar castiga acest joc. Schalke o poate urma si ea, in mare masura, in cazul unui succes la Lisabona.

  • Pronostic Sporting Lisabona – Schalke

In tur a fost show total, Schalke castigand dramatic cu 4:3. Pentru Sporting jocul de astazi reprezinta ultima sansa de a mai spera la locul secund. Nemtii in schimb au probleme atunci cand joaca in deplasare, in acest sezon, obtinand un singur succes extern in sapte partide jucate in toate competitiile. De aici probabil si cota 4 avuta la victorie. Sporting nu eset nici ea o echipa de speriat acasa, unde a obtinut un singur succes in ultimele patru jocuri. Experienta superioara a germanilor in aceasta competitie credem ca se va simti si in teren si Schalke va obtine minim un punct cu care in mare masura si-ar asigura calificarea in optimi.
Pronostic: sansa dubla x2 la o cota de 1.85 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Maribor – Chelsea

In tur londonezii s-au impus la scor de tenis, 6:0, si in fata unui adversar precum Maribor n-ar trebui sa aiba probleme nici daca evolueaza in deplasare. Totusi sa spunem ca Mourinho s-ar putea gandi deja la mult mai dificilul joc de sambata de pe Anfield cu Liverpool. Practic elevii sai vor mai avea doua zile de recuperare la dispozitie inaintea acelui joc foarte dificil si de aceea ne asteptam sa vedem surprize in primul 11 trimis diseara in teren de portughez. In aceste conditii credem ca nu vom mai asista la o prima repriza spectaculoasa precum cea din tur si in opinia noastra sunt sanse mari ca pana in pauza sa nu se marcheze mai mult de un gol.
Pronostic: sub 1.5 goluri in prima repriza la o cota de 1.45 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din etapa a treia a grupei G  din Liga Campionilor si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Pentru mai multe pronosticuri iti recomand sa vizionezi acest video:

Linkuri utile video:

Toate pronosticurile sunt preluate de la Betano >> deschide cont - bonus 500 RON
Pariaza biletul weekendului direct >> https://biletu-zilei.com/biletul-echipei-25-feb-2018
Top tipsteri 1-23 februarie 2018:

  1. Catalin 79.17% (19C-5P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  2. Florin1981 75% (18C-6P-0A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri
  3. Radu Oprea74.51% (38C-13P-1A) – vezi aici ultimele lui pronosticuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here