Pronosticuri Olanda Eredivisie (30.08.2015)

288

olandaPronosticuri Olanda Eredivisie (30.08.2015) – Ultimele patru meciuri ale rundei cu numărul 4 din prima ligă olandeză de fotbal vor avea loc astăzi, capul de afiş fiind fără îndoială duelul dintre PSV şi Feyenoord.

  • Pronostic Ajax Amsterdam – Den Haag

Ajax Amsterdam a început ca din tun acest sezon, cu trei victorii la minim două goluri fiecare şi niciun gol primit. De partea cealaltă, Den Haag a făcut câteva partide bune, reuşind să ia punct acasă cu SV şi Utrecht şi să câştige la Enchede cu Twente. Cred că “lăncierii” vor avea un meci mai dificil decât se aşteaptă bookmakerii. De altfel în precedentele trei dueluri directe de pe Amsterdam Arena Ajax s-a impus de două ori la limită, iar primul din aceste dueluri s-a încheiat la egalitate. Cred că pentru prima dată în acest campionat Ajax nu va mai câştiga la o diferenţă mai mare de un gol.
Pont: Den Haag +1.5, cota 1.75 la Unibet.com

  • Pronostic AZ Alkmaar – Roda Kerkrade

Moral bun pentru Alkmaar după victoria cu Astra Giurgiu din Europa League. Acum gruparea de pe AFAS Stadion caută să obţină şi primul succes din Eredivisie. Ea a jucat două meciur acasă în acest campionat şi n-a reuşit în niciuna din ele să marcheze. Roda Kerkrade a încadrat două victorii pe teren propriu cu un eşec clar la Arnheim. Alkmaar a avut probleme defensive în primele reprize în acest start de sezon. A luat trei goluri de la Ajax, trei de la Astra Giurgiu şi două de la Excelsior. Cred că va primi şi astăzi gol până în pauză de la o echipă care în ultimele cinci deplasări a marcat trei goluri, de fiecare dată înscriind până în pauză. În campionatul trecut Roda a marcat în primele 25 de minute de minute în ambele dueluri directe. Recomand totuşi o miză mai mică deoarece este un pronostic mai riscant.
Pont: Roda Kerkrade va înscrie în prima repriză, cota 2.38 la Unibet.com

  • Pronostic Vitesse – Cambuur

Vitesse a convins în acest sezon doar în singurul meci disputat acasă, când a învins-o cu 3:0 pe Roda. De altfel din precedentele zece meciuri de pe teren propriu din campionat a câştigat şapte, terminându-le la egalitate pe celelalte trei. Astăzi mă aştept să urmeze un nou succes în faţa unei formaţii care vine după două eşecuri clare suferite pe teren propriu În plus, Cambuur n-are decât două egaluri în precedentele nouă deplasări. După ce în sezonul trecut a ratat victoria pe teren propriu datorită unui gol primit în minutul 89, răzbunându-se însă apoi prin victoria cu 2:0 din deplasare, cred că astăzi Vitesse va reuşi să obţină toate cele trei puncte puse în joc, fiind în mod cert echipa mai puternică.
Pont: victorie Vitesse Arnheim, cota 1.45 la Unibet.com

  • Pronostic PSV Eindhoven – Feyenoord

Cel mai interesant meci al etapei a patra din Eredivisie este şi cel care închide etapa. PSV Eindhoven are cinci puncte în trei runde, nereuşind să câştige partidele jucate în deplasare. Un parcurs semnificativ mai bun are Feyenoord, una din cele două formaţii care a acumulat punctaj maxim în primele trei runde. Chiar dacă în ultimele două etape ambele formaţii ne-au oferit partide cu goluri sub limita de 2.5 de data aceasta înclin să credem că vom vedea un meci spectaculos, terminat cu minim trei reuşite. Cu cinci, respectiv şapte goluri ambele formaţii s-au descurcat destul de bine din punct de vedere ofensiv. La gazde s-au marcat Narsingh şi de Jong, ambii cu câte două reuşite, în timp ce Feyenoord răspunde prin Kujit care a marcat în fiecare din primele trei runde, ce-i drept de fiecare dată din penalty. De opt ori s-au întâlnit cele două formaţii de la începutul anului 2012 şi o singură dată nu s-a trecut de bariera de două goluri marcate.
Pont: peste 2.5 goluri, cota 1.66 la Unibet.com

Pariază aici aceste ponturi şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here