Pronosticuri Panathinaikos – Qabala (27.08.2015)

195

pronosticuri europa leaguePronosticuri Panathinaikos – Qabala (27.08.2015) – De la ora 21:00 la Atena Panathinaikos o va găzdui pe Qabala într-un meci care se anunţă interesant. Săptămâna trecută cele două formaţii ne-au oferit un duel anost, încheiat cu doar cinci şuturi pe poartă şi fără vreun gol.

Ambele echipe au reuşit apoi să câştige meciurile jucate în campionat, Panathinaikos debutând cu un succes în Super League, 2:1 la Panaitolikos, în timp ce Qabala a dispus cu 1:0 de Kapaz. Azerii vin după trei meciuri în care n-au luat gol, iar în tururile precedente din Europa League a luat doar câte un gol, la Cukaricki şi Apollon.

Panathinaikos – Qabala cote pariuri sportive la Unibet

panathinaikos - qabala cote pariuri

Modul în care a evoluat Qabala în această ediţie a Ligii Europa, dar şi desfăşurarea partidei tur mă face să cred că acest duel nu va avea prea multe goluri. Este adevărat că Panathinaikos are trei meciuri din patru încheiate cu peste 2.5 goluri, dar în acele jocuri a întâlnit mai degrabă formaţii cărora le place să joace mai ofensiv şi astfel apăreau spaţii pentru Berg şi compania. Qabala nu este acelaşi tip de formaţie şi lucrul acesta s-a văzut şi în turul de joia trecută.

Pont pariuri Panathinaikos – Qabala: sub 2.5 goluri, cota 1.65 la Unibet.com

Pont pariuri cotă mare Panathinaikos – Qabala:  sub 2.0 goluri (miza returnată dacă se marchează exact 2 goluri), cota 2.23 la Unibet.com

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

[socialpoll id=”2290873″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here