Pronosticuri pariuri Cupa Spaniei 11.02.2015

519

copa-del-reyPronosticuri pariuri Cupa Spaniei 11.02.2015 – Astazi au loc semifinalele Cupei Spaniei, mansa tur. Avem un duel in care Barcelona este mare favorita si un altul extrem de interesant intre Athletic Bilbao si Espanyol.

  • Pronostic Barcelona – Villarreal

Cele doua formatii s-au intalnit in prima zi a acestei luni si in campionat. Atunci Villarreal a condus in doua randuri in doua randuri dar Barcelona a revenit de fiecare data si a castigat. Dupa acel succes Barcelona a facut din nou show, la Bilbao, castigand cu 5:2. Astfel catalanii au ajuns la noua meciuri consecutive castigate, opt dintre ele incheindu-se cu patru sau mai multe goluri. La fel credem ca se va incheia si acest joc, asta pentru ca Villarreal va veni din nou pe Camp Nou din postura echipei care n-are ce pierde si va juca probabil curajos. In plus trei din ultimele cinci deplasari ale “submarinului galben” au avut parte de peste trei goluri.
Pronostic: peste 3.5 goluri, cota 1.909 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Athletic Bilbao – Espanyol

Ambele echipe au pierdut acasa in etapa trecuta, in fata unor adversari superiori valoric. Bilbao a cedat cu Barcelona (2:5), in timp ce Espanyol a fost invinsa de Valencia (1:2). Pentru catalani a fost a treia infrangere succesiva. In plus in deplasare a pierdut ultimele patru jocuri, inclusiv doua disputate in Cupa Spaniei. N-o vedem capabila sa scoata ceva nici astazi de pe San Mames, Bilbao reusind de altfel sa castige si ultima confruntare directa, destul de clar, cu 3:1.
Pronostic: victorie Athletic Bilbao, cota 1.80 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Cupa Spaniei si primiti un bonus de pana la 400 RON!

Top 3 tipsteri 1-22 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 39 18 2 68.42% 1.58 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 23 11 1 67,65% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 49 30 0 62.02% 1.58 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here