Pronosticuri pariuri Finlanda – Insulele Feroe (07.09.2015)

242

euro2016Pronosticuri pariuri Finlanda – Insulele Feroe (07.09.2015) – Meci fără istoric în grupa României, de la ora 21:45 Finlanda urmând să întâlnească echipa Insulelor Feroe. Teoretic finlandezii mai pot spera la o clasare pe locul trei, dar pentru asta ar trebui să câştige toate cele trei meciuri rămase (acasă cu Insulele Feroe şi Irlanda de Nord şi în România), iar Ungaria să nu obţină în aceeaşi perioadă mai mult de trei puncte, lucru puţin probabil să se întâmple. De acee cred că acest joc de astăzi nu are o miză reală pentru finlandezi.

Ei vin după un succes surprinzător, 1:0 pe terenul codaşei din grupa F – Grecia – diferenţa în acel joc fiind făcută de reuşita lui Pohjanpalo din minutul 75. A fost doar al doilea succes pentru nordici după cel obţinut în faţa celor din Insulele Feroe în prima etapă şi a reprezentat totodată un redebut cu dreptul pentru Markku Kaerva în funcţia de selecţioner. Acasă Finlanda a marcat un singur gol în 270 de minute de joc, toate cele trei partide încheindu-se cu sub 2.5 goluri.

Insulele Feroe se află pe un surprinzător loc cinci în această grupă F. Insularii au fost înfrânţi vineri de Irlanda de Nord cu 1:3, dar au stat destul de bine în joc până în minutul 64, când la scorul de 1:1 marcatorului golului – Edmundsson – a fost eliminat. Au urmat apoi două goluri primite în decurs de 11 minute şi soarta partidei a fost pecetluită. Să spunem despre insulari că nici ei nu ne-au oferit prea mult spectacol în partidele jucate în deplasare. Bine, era de aşteptat ca nu ei să ne ofere spectacol, dar ideea este că nu s-au făcut de râs şi n-au primit multe goluri. În România au cedat cu 0:1, în Irlanda de Nord cu 0:2, iar în Grecia au câştigat cu 1.0.

Dacă ţinem cont de ce am spus mai sus – rezultatele interne ale Finlandei, respectiv cele externe ale insularilor – cred că sunt şanse bune ca de data aceasta să nu mai vedem goluri în ambele porţi. În tur Finlanda câştiga cu 3:1 după ce la pauză era condusă. Atunci era însă doar prima etapă, în timp ce acum finlandezii vin după o deplasare solicitantă, a patra lor partidă din această campanie în care nu se marchează în ambele porţi.

Pont pariuri Finlanda – Insulele Feroe: nu marchează ambele echipe, cota 1.54 la Unibet

Pont pariuri cotă mare Finlanda – Insulele Feroe: x pauză – 1 final, cota 3.40 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here