Pronosticuri pariuri Georgia – Scoţia (04.09.2015)

274

euro2016Pronosticuri pariuri Georgia – Scoţia (04.09.2015) – Prima partidă programată astăzi în preliminariile pentru EURO 2016 va avea loc de la ora 19:00 la Tbilisi, acolo unde Georgia va primi vizita Scoţiei. Întâlnirea are miză reală doar pentru oaspeţi, asta deoarece gruzinii sunt ieşiţi din cărţile calificării. Partida va fi condusă la centru de Ovidiu Haţegan.

Georgia se află pe locul cinci în grupă cu doar trei puncte, obţinute în duelul cu Gibraltar. Echipa se află într-o perioadă destul de modestă, astfel că a cedat ultimele trei partide disputate, la zero pe cele oficiale cu Germania şi Polonia şi cu 1:2 pe cea amicală cu Ucraina. Problemele ofensive ale georgienilor sunt evidente, în afară de jocul cu Gibraltar ei mai marcând doar o singura dată în celelalte cinci partide.

Căpitanul gazdelor – Jaba Kankava – revine după suspendare, dar în schibm va lipsi golgheterul Vladimir Dvalishvili.

Scoţia ocupă locul trei şi speră să se menţină aici până la final. Pe poziţia secundă va fi dificil să ajungă deoarece acolo se află Germania, care are 13 puncte, două în plus faţă de scoţieni. Marele duel va fi astfel pentru echipa lui Strachan cu Irlanda, formaţie care se află la două puncte în urmă. Scoţia în 2015 a jucat destul de bine. A câştigat cu 1:0 amicalele cu Irlanda de Nord şi Qatar, a trecut cu 6:1 de Gibraltar şi în urmă cu trei luni a scos un egal din Irlanda. În aceste preliminarii scoţienii au victorii pe linie acasă şi doar două puncte obţinue în deplasare, dar au întâlnit toate cele trei echipe puternice departe de propria arenă, aşa că ar trebui să aibă un uşor avantaj pe finalul acestei campanii.

Stuart Armostrong şi Christophe Berra sunt accidentaţi, dar cum revin Scott Brown, Ikechi Anya şi Russell Martin scoţienii n-au aşa multe motive de îngrijorare.

Primul lucru care trebuie să-l facă elevii lui Strachan este să câştige astăzi pe terenul unei formaţii care este clar ieşită din formă. Chiar şi fără victorie externă în această campanie cred că oaspeţii vor reuşi să spargă gheaţa în această seară.

Pont pariuri Georgia – Scoţia: victorie Scoţia, cota 2.00 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Georgia – Scoţia: Scoţia să marcheze peste 1.5 goluri, cota 2.50 la Winmasters

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here