Pronosticuri pariuri Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu (30.08.2015)

285

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri pariuri Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu (30.08.2015)  – Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Astra Giurgiu programat să înceapă astăzi de la ora 18:30 pe Stadionul Ilie Oană nu mai are anvergura din ultimii ani, dar este de asemenea foarte important. Cu un nou antrenor pe banca tehnică Petrolul încearcă să bifeze al doilea succes din acest sezon şi să paseze “lanterna roşie” Voluntariului, în timp ce giurgiuvenii caută să obţină victoria cu care să se distanţeze în fruntea clasamentului.

Dacă n-ar fi fost penalizarea de şase puncte am fi vorbit de Petrolul ca de echipa aflată pe locul 11, dar aşa cu un singur punct prahovenii nu se află decât în coada clasamentului. Eşecul din ultima etapă de pe terenul lui Dinamo i-a fost fatal lui Tibor Selymes, locul său pe banca tehnică fiind luat în această săptămână de Eusebiu Tudor. Cu siguranţă fostul mijlocaş al prahovenilor n-a avut mult timp pentru a schimba ceva în jocul echipei, amprenta sa urmând să se vadă mai mult după pauza de două săptămâni. Ploieştenii sunt neînvinşi acasă după trei jocuri, asta deşi în fiecare dintre ele au primit câte un gol.

Ropotan, Moussa şi Rusu sunt toţi incerţi pentru acest duel, în timp ce Rippert este suspendat. Bonilla i-a lăsat pe prahoveni cu ochii în soare, în timp ce Hassan şi-a reziliat contractul.

De urmărit cum se va mişca Astra după jocul epuizant – atât fizic, cât mai ales psihic – avut joi în Olanda. Giurgiuvenii au ratat calificarea, o primă destul de consistentă şi acest lucru n-are cum să nu se răsfrângă şi la moralul jucătorilor. Astra era lideră înainte de startul etapei cu 17 puncte, o lideră atipică, ce avea atât cel mai bun atac din Liga 1, cât şi cea mai slabă defensivă.

Dacă Boldrin este incert pentru acest meci, în schimb Filipe Teixeira va rata în mod cert şansa de a-şi înfrunta fosta echipă.

Astra a câştigat ultima întâlnire directă, jucată tot la Ploieşti, cu scorul de 2:1. Trei egaluri şi două victorii pentru giurgiuveni este bilanţul precedentul cinci dueluri dintre aceste formaţii. Ultimul succes al Petrolului datează tot dintr-un joc disputat în luna august, în urmă cu doi ani.

Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu echipe probabile:
Petrolul Ploieşti (4-2-3-1): Peçanha – Peteleu, Benga, Tudose, Faug-Porret – Marinescu (Ropotan), Bucşă – Farina, Zoubir, Varga – Tamuz
Astra Giurgiu (4-2-3-1): S. Lung jr. – Pedro Queirós, Găman, Oros, Júnior Morais – Dandea, Lovin – Enache, Budescu, De Amorim – Alibec

Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu cote pariuri la Sportingbet

Petrolul Ploiesti - Astra Giurgiu cote pariuri

Pont pariuri Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu: ambele echipe vor înscrie, cota 1.87 la Unibet.com

Pont pariuri cotă mare Petrolul Ploieşti – Astra Giurgiu: peste 2.5 goluri, cota 2.10 la Unibet.com

Astăzi, la fel ca în precedentul duel direct, cred vom vedea reuşite în ambele porţi. Petrolul acasă a practicat un joc bun, marcând gol în fiecare dispută, dar şi primind concomitent. De partea cealaltă am spus de Astra că este cea mai spectaculoasă echipă din Liga 1 şi în afară de partida cu Steaua ea are în acest campionat numai meciuri încheiate cu goluri în ambele porţi, lucru care cred că se va întâmpla şi astăzi.

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here