Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa D (etapa 4)

544

1966143_w2Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa D (etapa 4) – In grupa D a preliminariilor pentru EURO 2016 situatia a devenit extrem de interesanta dupa ce Germania si Irlanda au remizat in etapa trecuta. Avem Polonia si Irlanda cu cate sapte puncte si Germania cu Scotia cu patru puncte. In etapa a patra Germania va face scor cu modesta reprezentativa a Gibraltarului. Polonia trebuie sa castige in Georgia pentru a ramane in fruntea grupei, in timp ce Scotia si Irlanda au un duel extrem de interesant si de important.

  • Pronostic Georgia – Polonia

Georgia si-a arata limtele in jocurile cu Irlanda si Scotia, cand a pierdut la limita si fara nici macar un punct din acea dubla succesul din Gibraltar este cam egal cu zero. Pentru a mai spera macar la locul trei trebuie sa treaca de Polonia. Gruzinilor le va fi insa dificil pentru ca intalnesc o echipa a Poloniei in forma, care este neinvinsa in ultimele cinci dueluri, amicale si oficiale. In patru din aceste jocuri a marcat minim doua goluri. La acest lucru ne asteptam si astazi in fata unui adversar care in primul meci de acasa din aceasta grupa a luat tot doua goluri de la o echipa a Irlandei care in opinia noastra nu este cu nimic peste Polonia.
Pronostic: Polonia sa marcheze peste 1.5 goluri la o cota de 2.25 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2233048″]


Promotii pariuri Lazio - FCSB

  1. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 30 (maxim 5 RON). Inregistreaza-te aici >>
  2. Pariaza pe calificare FCSB cu Lazio la cota 20 (maxim 50 RON) - miza inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>
  3. Pariaza pe rezultat final 1x2 la Lazio - FCSB la cota 10 (maxim 50 RON) - dublul mizei inapoi daca pariul este pierdut. Inregistreaza-te aici >>

  • Pronostic Germania – Gibraltar

N-avem cota aici decat pentru rezultatul final si n-avem ce pronostic sa recomandam, victoria Germaniei primind cota 1.001.
Pronostic: sub 10.5 goluri, cota 1.52

[socialpoll id=”2232770″]

  • Pronostic Scotia – Irlanda

Irlandezii au trei puncte peste scotieni si ar fi multumiti si cu o remiza in acest joc. Echipa pregatita de Strachan a luat cate doua goluri in doua din primele trei etape, doar cu Georgia acasa scapand fara gol primit. Cu o aparare care “scartaie” scotienii vor trebui sa joace ceva mai ofensiv astazi pentru ca au nevoie de victorie si intalnesc o echipa care in deplasare s-a descurcat mai mult decat onorabil, cu victorie in Georgia si egal surpriza in Germania. Intre aceste doua partide s-a intercalat “amicalul oficial” cu Gibraltar (7:0). Irlanda a inscris asadar in ambele deplasari si poate inscrie si acum. Credem ca vom vedea un meci nu foarte spectaculos, dar in care se va marca in ambele porti pentru ca niciuna din formatii nu se poate lauda cu o defensiva de “fier”.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze la o cota de 2.00 la Sportingbet.ro

[socialpoll id=”2232771″]

Pariati aici pe meciurile din grupa D a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here