Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa D (etapa 5)

661

preliminarii euro2016Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa D (etapa 5)  – Partidele din cadrul acestei grupe se vor disputa duminica. Daca Germania si mai ales Scotia sunt mari favorite, in schimb duelul dintre Irlanda si liderul Polonia este unul extrem de important. “Lesii” au zece puncte dupa patru etape, in timp ce Germania, Scotia si Irlanda au fiecare cate sapte puncte.

  • Pronostic Georgia – Germania (29/03 19:00)

In fata unui adversar care nu emite pretentii la calificare Germania n-are voie sa faca pasi gresiti. Georgia n-a batut in aceasta campanie decat Gibraltarul, in rest suferind esecuri pe linie. In precedenta etapa a fost invinsa acasa de Polonia cu 0:4, dar trebuie remarcat ca a rezistat timp de 50 de minute fara gol primit. In primul joc intern din campanie a fost invinsa doar in secundele de prelungiri de Irlanda (2:1). Nemtii sunt in fata celei de-a doua deplasari din aceasta campanie, prima fiind pierduta in Polonia. Acum nu mai este loc de surprize si vom vedea probabil o echipa a Germaniei dezlantuita, cel putin in prima repriza. La fel ca in jocul precedent, cand au trecut cu Gibraltar doar cu 4:0, ne asteptam ca germani sa inceapa in forta disputa si apoi sa-si conserve fortele pentru ca majoritatea mai au multe meciuri importante de jucat pe finalul de sezon la echipele de club.
Pronostic: Germania sa conduca la pauza la minim doua goluri, cota 2.95

  • Pronostic Scotia – Gibraltar (29/03 19:00)

Singur problema care se pune in acest joc este diferenta la care se va impune Scotia in fata unei echipe nou-infiintate care dupa patru meciuri are golaveraj 0:21. Pare riscant de ales un pronostic pentru ca nu stim cat de dornici vor fi scotienii sa faca scor tinand cont de posibilitatile adversarilor. De exemplu, Germania daca ar fi jucat la capacitate maxima probabil trecea de Gibraltar cu minim 10:0, dar n-a fortat si s-a multumit cu un sec 4:0. Alegem insa un pronostic destul de bun daca tinem cont de diferenta evidenta dintre cele doua formatii, dar si de modul in care au inceput jucatorii din Gibraltar toate meciurile din aceste preliminarii. Astfel ei au fost condusi in minutul 15 in fiecare joc si la fel credem ca vor sta lucrurile si acum, cota pentru un gol marcat in primul sfert de ora al partidei fiind una excelenta.
Pronostic: gol marcat pana in minutul 14:59, cota 1.86

  • Pronostic Irlanda – Polonia (29/03 21:45)

Meciul zilei in aceasta grupa va avea loc la Dublin. Vom avea in teren doua echipe dornice sa invinga, Irlanda deoarece daca nu va castiga atunci va ramane singura pe locul patru, iar Polonia pentru a-si consolida mai mult suprematia in grupa. Ce va reiesi probabil dintr-un astfel de duel? Credem ca o prima repriza echilibrata, incheiata la egalitate. in afara duelurilor cu Gibraltar ambele formatii s-au aflat la egalitate cu adversarul in celelalte trei dueluri. Pe acest pronostic mizam si noi dat fiind importanta jocului si echilibrul care credem ca exista intre cele doua formatii.
Pronostic: x pauza, cota 1.95 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din preliminariile EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here