Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 3)

653

1966143_w2Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa E (etapa 3) – In grupa E a preliminariilor pentru Campionatul European 2016 Anglia si Lituania au punctaj maxim dupa doua jocuri, in timp ce Elvetia, surprinzator, n-a obtinut inca vreun punct.

  • 12/10 19:00 Estonia – Anglia

Estonia a pierdut in Lituania un posibil duel pentru locul trei in grupa (in mod normal Elvetia va reveni in timp pe pozitia secunda). Astfel dupa doua jocuri balticii au trei puncte si golaveraj 1:1. Dupa ce n-a marcat in poarta Lituaniei nu credem ca Estonia va realiza mai mult astazi contra Angliei. Britanicii au o echipa bine legata, superioara clar adversarului din acest joc. Au invins cu 2:0 in Elvetia si o vedem pe selectionata pregatita de catre Roy Hodgson va castiga acest joc tot la zero. In preliminariile precedente, pentru Campionatul Mondial, Anglia a reusit sa obtina cinci victorii fara sa primeasca gol si credem ca si acest joc il va termina fara gol primit.
Pronostic: Numai o echipa sa marcheze la o cota de 1.615 la Sportingbet.ro

  • 12/10 21:45 Lituania – Slovenia

Lituania a castigat la zero primele doua jocuri, dar le-a intalnit pe San Marino si Estonia, echipe care sunt inferioare Sloveniei. In zece din precedentele 11 partide jucate de Lituania, fie ca vorbim de meciuri oficiale sau amicale, s-au marcat sub 2.5 goluri. Slovenia vine si ea dupa sapte jocuri cu maxim doua reusite si a ajuns la 11 partide succesive in care fie n-a marcat, fie n-a primit gol. Ambele jocuri din aceasta grupa le-a terminat cu scorul de 1:0, pierzand in Estonia si castigand acasa cu Elvetia. Cele doua goluri au fost marcat ambele in ultimul sfert de ora. Cu asemenea echipe in teren foarte probabil acest joc se va incheia cu sub 2.5 goluri.
Pronostic: Sub 2.5 goluri la o cota de 1.50 la Sportingbet.ro

  • 14/10 21:45 San Marino – Elvetia

Daca primele doua jocuri au loc duminica, duelul Elvetiei din San Marino va avea loc marti seara. Inca n-avem cote pentru acest meci decat la rezultatul final, unde Elvetia este clar favorita. Probabil daca vom avea o cota acceptabila pentru peste 3.5 goluri putem risca aici pe acest pronostic, asta pentru ca ne asteptam ca Elvetia sa se dezlantuie pe terenul celei mai slabe nationale din lume, dpa ce n-a reusit sa obtina vreun punct in primele doua etape.

Pariati aici pe meciurile din grupa E a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here