Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa F (etapa 3)

630

1966143_w2Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa F (etapa 3) – In grupa Romaniei lucrurile se pot complica si mai mult sau din contra s-ar mai putea simplifica. In mod normal Ungaria va face patru puncte. Grecia va intalni lidera grupei, dar jucand acasa ar putea castiga si ar face tot patru puncte, iar o remiza in Finlanda ar face ca primele cinci clasate sa fie despartite de doar doua puncte. Varianta buna pentru tricolori ar fi o victorie in Finlanda, colaborata cu un esec al nord-irlandezilor, caz in care vom prelua sefia grupei.

  • Insulele Feroe – Ungaria

Pentru maghiari este important sa obtina toate punctele in acest joc, pentru ca dupa esecul de acasa cu Irlanda de Nord o noua sincopa aici ar complica lucrurile. Nu va conta scorul cu care o va obtine, pentru ca la final intr-un eventual clasament al locurilor 3 rezultatele cu ultima clasata nu vor fi luate in considerare. Tinand cont de efortul depus de maghiari in a doua repriza a jocului de la Bucuresti, cand au alergat dupa egalare aproape o repriza credem ca astazi vor incerca sa obtina un avantaj facil inca de la pauza, astfel incat sa joace cu mai putina presiune in mitanul secund. Mergem asadar pe 2 pauza la o cota de 1.615, cota mai buna decat pronosticul 2 pauza / 2 final, pronostic care cel putin teoretic este mai periculos decat cel recomandat de noi.
Pronostic: La pauza – Ungaria, cota 1.615 la Sportingbet.ro

  • Grecia – Irlanda de Nord

Intr-o grupa cu Grecia si Romania putini isi inchipuiau ca dupa doua meciuri nord-irlandezii vor fi lideri cu punctaj maxim. Pentru acestia greul de abia acum incee cu deplasari in Grecia astazi si Romania peste exact o luna. Totusi nord-irlandezii au castigat in prima etapa in Ungaria, rezultat care ar trebui sa-i puna in garda pe eleni. Grecia in schimb n-a impresionat in aceasta campanie, dupa esecul cu Romania de acasa nereusind sa castige in Finlanda. Chiar daca-i cota mica mergem aici pe faptul ca Grecia nu va castiga la mai mult de un gol diferenta. De la meciul de trista amintire pentru noi cu Romania elenii n-au mai castigat vreun joc la mai mult de un gol diferenta, avand 11 partide jucate in aceasta perioada.
Pronostic: Handicap european Irlanda de Nord +2 la o cota de 1.363 la Sportingbet.ro

Pentru meciul Finlanda – Romania am scris o avancronica mai ampla pe care o vom posta putin mai tarziu.

Pariati aici pe meciurile din grupa F a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here