Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 3)

602

1966143_w2Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa G (etapa 3) – Situatia echilibarata dupa doua etape disputate in grupa G, nici o echipa neavand punctaj maxim. Muntenegru, Rusia si Austria au cate patru puncte, iar Suedia doar doua.

  • 12/10 19:00 Austria – Muntenegru

Austria a castigat cu 2:1 in Moldova dar l-a pierdut pe autorul golului de trei puncte, Janko fiind eliminat cu cateva minute inainte de final. Austriecii au terminat astfel ambele jocuri cu goluri in ambele porti, in prima etapa remizand acasa cu Suedia. Nu putem spune ca sta foarte rau, dar dupa ce n-a invins-o acasa pe Suedia trebuie sa treaca de Muntenegru pentru ca attfel lucrurile s-ar complica. Muntenegru a pierdut doua puncte total neasteptat joi, remizand in Lichtenstein Selectionata lui Brnovic a dominat clar acel joc (28-3 ocazii, 9:0 suturi pe poarta, 10-0 cornere), dar n-a gasit drumul spre gol. La Viena probabil vom asista la un meci de uzura, in care ambele echipe vor incerca sa greseasca cat mai putin. Nu ne-ar surprinde sa avem o remiza, dar pentru siguranta alegem doar x-ul la pauza.
Pronostic: x pauza la o cota de 2.00 la Sportingbet.ro

  • 12/10 19:00 Rusia – Moldova

Rusia se poate declara multumita de startul din aceasta grupa, dupa ce a luat punct joi in Suedia, cealalta mare favorita la calificare directa, cel putin conform valorii echipelor. Rusii joaca acum acasa impotriva singurei echipe care n-a luat punct dupa doua jocuri. Moldovenii au luat cate doua goluri atat in Muntenegru, cat si acasa de la Austria. Sa amintim totusi ca din septembrie 2013, in 13 meciuri amicale sau oficiale Moldova n-a pierdut la diferenta mai mare de doua goluri. Nu riscam pe handicapuri, iar pentru alte pronosticuri avem cote mici. Alegem in schimb sa mizam pe faptul ca se va inscrie in primele 15 minute de joc. Rusia in ultima perioada intra destul de bine in meci si in precedentele patru jocuri (oficiale sau amicale) a punctat de fiecare data in primele zece minute de joc.
Pronostic: Minutul primului gol 1-15 la o cota de 2.625 la Sportingbet.ro

  • 12/10 21:45 Suedia – Liechtenstein

N-avem cote decat pentru rezultatul final al acestui joc, dar am fi tentati aici sa mizam pe sub 3.5 goluri (cota va fi in mod normal intre 1.80 si 1.95). Suedezii au jucat un meci solicitant cu Rusia si credem ca se vor resimti dupa un astfel de joc. In plus sa nu uitam ca lipseste Ibrahimovic, dar si ca in preliminariile pentru Cupa Mondiala Liechtenstein in deplasare a pierdut patru jocuri din cinci cu 0:2, doar in Bosnia-Herzegovina cedand mai clar. Liechtenstein este o echipa care se apara pe doua linii, cum a facut-o si in egalul cu Muntenegru, si suedezilor le va fi greu sa inscrie foarte multe goluri.
Pronostic: sub 3.5 goluri

Pariati aici pe meciurile din grupa G a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here