Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa H (etapa 3)

524

1966143_w2Pronosticuri preliminarii EURO 2016 – Grupa H (etapa 3) – Totul decurge firesc dupa doua etape in grupa H. Principalele favorite la calificare au punctaj maxim, Bulgaria si Norvegia au inceput lupta pentru locul trei, iar Azerbaijan si Malta au aratat ca nu pot incurca mult mai redutabilele adversare.

  • 13/10 21:45 Croatia – Azerbaijan

Ambele echipe au marcat cate un gol in etapa trecuta, goluri care au fost de fapt autogoluri. Croatia a castigat insa in Bulgaria, in timp ce azerii au cedat in Italia. Croatia este mare favorita in acest joc, dar jocul echipei lui Kovac n-a stralucit in acest start de campanie. In primul duel intern a trecut de Malta doar cu 2:0. Azerii au doua esecuri cu 1:2 si se pot declara nemultumiti de faptul ca n-au vreun punct, pentru ca in ambele infrangeri au primit golul doi in ultimele opt minute de joc. Ne asteptam la un nou joc decent din partea azerilor si s-ar putea sa vedem din nou 2-3 goluri, lucru intamplat in trei din totalul de patru partide jucate de cele doua formatii in aceste preliminarii.
Pronostic: 2-3 goluri marcate in meci la o cota de 1.95 la Sportingbet.ro

  • 13/10 21:45 Malta – Italia

Momentan la acest meci n-avem cota decat pentru victorie (Italia are cota 1.002) si pentru jucatorii care vor inscrie in meci. Sa mizam pe marcatori la italieni este destul de complicat pentru ca fata de alti ani acum sub comanda lui Conte nu mai are un jucator despre care sa putem spune ca este principala amenintare pentru poarta adversa. Daca gasiti la vreo agentie cota decenta pentru Italia -2.5 goluri atunci acesta ar fi cel mai bun pariu aici, pentru ca diferenta dintre cele doua formatii este evidenta.
Pronostic: Italia -2.5

  • 13/10 21:45 Norvegia – Bulgaria

Al doilea cel mai interesant meci de astazi are loc in Oslo. Ambele formatii au cate trei puncte si disputa este extrem de importanta. Cine pierde acest joc va avea sanse minime sa mai prinda primele doua locuri (tinand cont si de modul in care evolueaza Italia si Croatia de care le-ar desparti mai mult ca sigur noua puncte in aceste conditii). In plus nici egalul nu avantajeaza vreuna din formatii. Ambele au pierdut la zero meciurile jucate acasa in aceasta campanie si va fi interesant de urmarit daca istoria se va repeta si astazi. Bulgarii ar putea fi multumiti si cu un egal in lupta pentru locul trei. Nu ne asteptam la o prima repriza in care cele doua echipe sa riste foarte tare, probabil vom avea un start de meci de tatonare intre doua echipe cu stiluri diferite de joc, astfel ca consideram mari sansele ca la pauza scorul sa fie egal.
Pronostic: x pauza la o cota de 1.95 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din grupa H a preliminariilor pentru EURO 2016 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here