Pronosticuri Romania Liga 1 – 03.10.2014

550

cats7Pronosticuri Romania Liga 1 – 03.10.2014 – Astazi incepe etapa cu numarul zece din Liga 1 autohtona. Primul meci al zilei va avea loc la Brasov, in timp ce la Chiajna Rapidul vrea revansa dupa play-off-ul de anul trecut in urma caruia a retrogradat in liga secunda.

  • FC Brasov – CSMS Iasi

FC Brasov nu castiga de doua jocuri, dar chiar si asa reuseste sa se mentina deasupra liniei retrogradarii. Dupa sase runde in care a luat, dar a si primit gol formatia de sub Tampa a remizat “alb” vinerea trecuta la Botosani. Acasa a primit exact un gol in fiecare din toate partidele interne din acest sezon. CSMS Iasi este ultima clasata si desi a schimbat antrenorul nu se vede un reviriment. A pierdut in etapa trecuta acasa cu Concordia. In primele patru deplasari ale sezonului are doar o remiza si tot un gol marcat. In fata unei echipe care ia constant gol acasa o vedem capabila pe CSMS Iasi sa marcheze. Ionut Chirila are in ofensiva jucatori precum Wesley sau Onduku, care pot inscrie in poarta unei echipe cu o defensiva nu foarte sigura.
Pronostic: CSMS Iasi marcheaza, cota 1.45 la Sportingbet.ro

  • Concordia Chiajna – Rapid Bucuresti

Doua vecine de clasament care dupa noua puncte au cate opt puncte. Concordia vine dupa doua meciuri bune in campionat, partide in care a punctat de cinci ori. Rapid in schimb in ultimele cinci etape are patru esecuri, cedand saptamana trecuta derby-ul cu Dinamo cu 0:3, asta desi a avut avantaj numeric in teren timp de 85 de minute. In ultimele trei deplasari Rapid n-a marcat, dar nici n-a primit mai mult de doua goluri. Cum Concordia acasa pana la meciul cu FC Botosani nu marcase acasa credem ca sunt sanse destul de mari sa vedem astazi la Chiajna un meci cu maxim doua goluri.
Pronostic: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Sportingbet.ro

Romania Liga 1 program si cote pariuri 03.10.2014

Romania Liga 1 - 03.10.2014

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here