Pronosticuri Romania Liga 1 – 06.12.2014

313

romania liga 1Predictii fotbal Romania Liga 1 – 06.12.2014 – Sase echipe vor incheia astazi turul Ligii 1. Patru dintre ele lupta in acest sezon pentru evitarea retrogradarii, asa ca vom avea dueluri extrem de interesante.

Pronostic Ceahlaul Piatra Neamt – Universitatea Cluj

Cele doua formatii sunt vecine de clasament, clujenii stand mai bine, locul 14 cu 15 puncte. Ambele nu reusesc sa castige de o perioada buna de timp. Ceahlaul in ultimele zece runde au doar patru remize, in timp ce “sepcile rosii” au doua esecuri si patru egaluri in ultimele sase etape. Ambele au probleme pe faza ofensiva, nereusind sa inscrie in doua din precedentele trei etape. In aceste conditii nu ne-ar mira ca astazi la Piatra Neamt sa nu vedem un joc cu goluri multe, mai ales ca si conditiile in care se va juca partida nu sunt prea bune. In sezonul trecut ambele intalniri directe s-au incheiat cu scorul de 1:1.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.55 la Sportingbet.ro

Pronostic Pandurii Targu Jiu – Rapid Bucuresti

In Oltenia se intalnesc alte doua formatii in criza de rezultate. Pandurii dupa doua esecuri in campionat au fost invinsi la Cluj la mijlocul saptamanii in Cupa Romaniei. Parcursul modest din Liga 1 a dus-o pe Pandurii pana pe locul 13. La Rapid lotul modest avut la dispozitie de Marian Rada, dar si faptul ca tehnicianul giulestean nu este unul prea dur, care sa poata pune “gura” pe jucatori a dus la un parcurs catastrofal. Rapid este ultima in acest moment cu doar 11 puncte. Giulestenii ar putea insa sa termine turul chiar si pe locul 15 daca vor castiga astazi. Greu de crezut acest lucru in conditiile in care in ultimele noua etape au marcat un singur gol. Ne asteptam sa vedem un joc nu foarte spectaculos la Targu Jiu si n-ar fi exclus ca la pauza scorul sa fie egal. Pandurii este singura echipa din Liga 1 care la pauza n-a condus acasa in acest sezon.
Pronostic: x pauza la o cota de 2.10 la Sportingbet.ro

Pronostic Astra Giurgiu – Dinamo Bucuresti

Meciul zilei prin prisma numelor celor doua echipe va avea loc de la ora 20:30 la Giurgiu. Astra are doar o victorie in ultimele opt etape si a ajuns pe locul cinci. Vine dupa trei remize succesive. Acasa de la inceputul lunii septembrie a jucat cinci partide. Atunci cand a castigat, de doua ori, s-au marcat peste doua goluri, iar atunci cand n-a facut-o limita de doua goluri n-a mai fost depasita. Dinamo este a opta si vine dupa o remiza acasa cu Petrolul. Va aborda probabil si acest joc destuld e atenta pe faza defensiva. Are cinci deplasari succesive incheiate cu minim trei goluri, dar de data aceasta va intalni o echipa in criza si nu credem ca limita de doua goluri va mai fi depasita.
Pronostic: sub 2.5 goluri la o cota de 1.75 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here