Pronosticuri Romania Liga 1 – 07.03.2015

521

Logo_Liga1BBPronosticuri Romania Liga 1 – 07.03.2015 – Astazi sunt programate doua partide in cadrul etapei cu numarul 20 din Liga 1. La Galati se intalnesc doua echipe care lupta pentru evitarea retrogradarii, iar la Giurgiu vom avea un meci interesant intre doua echipe dintre primele sapte clasate in prima liga de fotbal mioritica.

  • Pronostic Otelul Galati – FC Brasov

Doua dintre cele sapte insolvente din Liga 1 se vor intalni astazi la malul Dunarii. Otelul nu ia punct de trei runde si nu marcheaza de patru, astfel ca se afla pe locul 17. Brasovenii sunt cu doua puncte deasupra liniei, dar nu reusesc nici ei sa castige de sase jocuri. Chiar daca ambele formatii sunt destul de modeste ne asteptam sa vedem un meci de care pe care pentru ca un egal nu avantajeaza pe nimeni. In fata unui adversar precum FC Brasov credem ca galatenii vor reusi in sfarsit sa marcheze, lucru care ne asteptam sa-l reuseasca si oaspetii. In ambele dueluri directe din 2014 s-a marcat in ambele porti.
Pronostic: amandoua echipele sa marcheze, cota 2.00 la Sportingbet.ro

  • Pronostic Astra Giurgiu – FC Botosani

Cele doua formatii sunt despartite de doar doua puncte si se afla in lupta pentru un loc de Europa League. Niciuna din ele n-a reusit sa castige in 2015. Astra a pierdut in Ghencea in Cupa Ligii si a remizat in jocurile din campionat desi era mare favorita in ambele. FC Botosani a primit exact un gol in ambele partide din 2015 si datorita lor n-a putut scoate decat un punct. Moldovenii au pierdut o singura data in ultimele sapte deplasari si credem ca pot produce surpriza astazi pentru ca intalnesc o echipa care are un nou antrenor, dar Dorinel Munteanu n-a avut timp prea mult sa schimbe ceva in jocul echipei. FC Botosani a castigat meciul tur cu 2:0. Mizam insa pentru mai multa siguranta doar pe gol marcat Botosani.
Pronostic: FC Botosani peste 0.5 goluri, cota 1.666 la Sportingbet.ro

Pariati aici pe meciurile din Romania Liga 1 si primiti un bonus de pana la 400 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here