Pronosticuri România Liga 2 (05.09.2015)

227

ponturi pariuri liga 1 romaniaPronosticuri România Liga 2 (05.09.2015) – Astăzi au loc meciurile etapei secunde din România Liga 2. La Winmasters aveţi posibilitatea să pariaţi pe zece dintre partidele programate în această dimineaţă. În cele ce urmează vă voi recomanda trei ponturi pariuri Liga 2 ce cred că merită luate în seamă de cei care vor să parieze matinal.

  • Pronostic FC Braşov – Caransebeş

Echipa retrogradată din prima ligă este mare favorită în duelul cu Caransebeş, dar nu cred că braşovenii vor avea un meci uşor. Aceştia au scos doar un egal în prima etapă la Baia Mare, partidă în care ambele goluri au fost înscrise până în minutul 50. De partea cealaltă, Caransebeşul a făcut o repriză secundă perfectă cu Râmnicu Vâlcea, câştigând cu 3:1 după ce în minutul 60 era în dezavantaj. În opinia mea Caransebeşul poate puncta şi diseară, în poarta unei echipe cu o apărări nu foarte sigure, iar recomandarea mea este ambele echipe marchează în meciul de la poalele Tâmpei.
Pont: ambele echipe să înscrie, cota 2.00 la Winmasters

  • Pronostic Universitatea Cluj – UTA Arad

“Studenţii” clujeni au debutat în liga secundă cu un succes obţinut la Târgovişte cu Chindia. Acum vor evolua în faţa propriului public şi cred că vor obţine o nouă victorie, asta deoarece întâlnesc o formaţie nou-promovată, care şi-a arătat limitele în etapa trecută, când deşi a jucat acasă a fost învinsă cu 1:2 de o altă formaţie venită din Liga 1, Gaz Metan Mediaş. Cred că arădenilor le va fi şi mai dificil astăzi la Cluj şi mă aştept să rămâne cu 0 puncte şi după acest duel.
Pont: victorie Universitatea Cluj, cota 1.63 la Winmasters

  • Pronostic Rapid CFR Suceava – Bucovina Pojorâta

Nou-promovata din Pojorâta a ratat şansa de a obţine prima victorie din Liga 2 după ce în etapa trecută a condus-o de două ori pe Gloria Buzău, fiind egalată în minutul 91. Dacă va arăta aceeaşi poftă de gol şi astăzi cred că va putea scoate un rezultat pozitiv pe terenul unei formaţii sucevene care în prima rundă n-a jucat mai nimic la CF Brăila (0:1). De notat faptul că în ultimele şase meciuri interne din sezonul precedent Rapid Suceava n-a obţinut decât un egal. Şansa dublă x2 mă tentează la acest meci ţinând cont de tot ceea ce am spus mai sus.
Pont: şansă dublă x2, cota 1.78 la Winmasters

Pariază acum aceste ponturi fotbal şi ia bonusul de 200 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here