Pronosticuri Rusia – Suedia (05.09.2015)

248

euro2016Pronosticuri Rusia – Suedia (05.09.2015) – Cel mai interesant duel programat astăzi în preliminariile pentru EURO 2016 va avea loc la Moscova, acolo unde cu începere de la ora 19:00 Rusia va primi vizita Suediei. Disputa contează pentru grupa G, acolo unde cele două formaţii sunt vecine de clasament.

Cu patru meciuri rămase din această campanie Suedia se află pe locul secund, la patru puncte în urma surprinzătorului lider – Austria – şi cu patru peste Rusia. Dacă astăzi Ibrahimovic şi compania vor reuşi să plece cu punct(e) de la Moscova şi marţi vor trece acasă de Austria, atunci scandinavii şi-ar cam aconta biletele pentru Franţa. Suedia este neînvinsă în această campanie, având trei egaluri şi trei victorii. În deplasare a scos două rezultate de 1:1 la Austria şi Muntenegru, învingând cu 2:0 în Moldova.

În lotul suedezilor singurul jucător fără nici măcar un meci în echipa naţională este Abdul Khalili. Interesant este faptul că în lotul suedezilor se află un jucător – Pontus Wernbloom – care la echipa de club este antrenat chiar de selecţionerul rusilor. Mijlocaşul Kim Kallstrom este suspendat pentru acest joc, în timp ce Martin Olsson este incert.

Rusia are emoţii în această campanie de calificare. Echipa a fost preluată de luna trecută de Leonid Slutsky, cel care în paralel o pregăteşte şi pe CSKA Moscova. Într-o grupă în care pornea cu prima şansă Rusia n-a obţinut decât opt puncte din 18 posibile şi o are la doar trei puncte în urmă pe Muntenegru, astfel că şi locul trei este în pericol în cazul unui pas fals astăzi. Rusia a jucat acasă şi meciul precedent din această campanie, fiind învinsă cu 0:1 de Austria, rezultat care i-a fost fatidic lui Fabio Capello.

În lotul ruşilor un singur jucător nu joacă în competiţia internă, este vorba de mijlocaşul Denis Cheryshev, echipierul lui Real Madrid.

Rusia – Suedia echipe probabile:
Rusia: Akinfeev, Ignashevich, Berezutski, Zhirkov, Berezutski, Denisov, Shirokov, Shatov, Cheryshev, Kokorin, Smolov
Suedia: Isaksson, Bengtsson, Granqvist, Wendy, Antonsson, Larsson, Ekdal, Wernbloom, Durmaz, Ibrahimovic, Toivonen

Se vor întâlni la Moscova două echipe care nu ne-au oferit prea multe meciuri spectaculoase în această campanie. Ruşii au o singură partidă cu peste 2.5 goluri, cea cu Liechtenstein, în timp ce Suedia până la succesul cu 3:1 din faţa Muntenegrului din urmă cu trei luni nu avea decât partide încheiate cu câte două goluri. În tur scorul a fost 1:1, fiind stabilit în primele minute din fiecare repriză. Nici astăzi nu cred că vom vedea un meci mai spectaculos, astfel că recomandarea mea principală este sub 2.5 goluri.

Pont pariuri Rusia – Suedia: sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Winmasters

Pont pariuri cotă mare Rusia – Suedia: x final, cota 3.20 la Unibet

Pariază aici acest pont şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here