Pronosticuri tenis 01.07.2019 propuse de Tennis.tipster.92

0

Noua luna, respectiv saptamana, debuteaza cu meciuri spectaculoase in primul tur al turneului de la Wimbledon, iar Romania are la start nu mai putin de 6 participante plus Marius Copil in turneul masculin. Va prezint in articolul urmator alegerile mele pentru ziua de luni, 1 iulie:

Pont Stan Wawrinka – Ruben Bemelmans (01.07, 13:00)

In primul meci al zilei in turneul de la Wimbledon va avea loc partida dintre elvetianul Stan Wawrinka, actualmente locul 19 ATP, il va intalni pe belgianul Ruben Bemelmans, locul 171 ATP. Chiar daca a castigat 3 meciuri de calificare si are un joc specific de iarba, bazat pe multe aparitii in preajma fileului, Ruben Bemelmans nu are consistente in joc necesara pentru a-i cauza mari probleme experimentatului jucator elvetian. Chiar daca prefera zgura, Stan Wawrinka va obtine o victorie confortabila, obtinuta cel mai probabil in minimum de seturi, urmand ca acesta sa fie in controlul complet al intalnirii.

Pont: Stan Wawrinka -4.5 game-uri, cota 1.62

Pont Ernests Gulbis – Leonardo Mayer (01.07, 14:15)

Ernests Gulbis, jucatorul din Letonia in varsta de 30 de ani, cu meciuri excelente de-a lungul timpului in turneul de la Wimbledon, debuteaza turneul din acest an impotriva argentinianul Leonardo Mayer, venit in acest turneu dupa optimea de finala de la Roland Garros. Fiind invins in primul tur atat la Stuttgart, cat si la Halle si Antalya, Ernests Gublis este un jucator de moment, reusind deseori sa se motive suplimentar in turneele de Grand Slam. Mizez pe un meci echilibrat intre cei doi jucatori, decis cu numar ridicat de game-uri, deoarece ambii jucatori au ca arma principal un serviciu excelent, fiind greu de realizat multe break-uri.

Pont: Peste 38.5 game-uri, cota 1.66

Pont Andrea Arnaboldi – Ivo Karlovic (01.07, 16:15)

Un meci nu foarte spectaculos se anunta in primul tur al turneului masculin de la Wimbledon intre veteranul croat Ivo Karlovic, ajuns la varsta de 40 de ani si italianul Andrea Arnaboldi, care a castigat 3 meciuri in calificari pentru a obtine calificarea pe tabloul principal. Fiind deja obisnuit cu suprafata de iarba, Arnaboldi va incerca sa fie foarte consistent pe serviciul propriu si sa se impuna in tiebreak-uri, fiind aproape imposibil de realizat un break impotriva croatului. Mizez astfel pe un prim set echilibrat, decis in prelungiri intre cei doi, schimburile de mingi urmand sa fie foarte scurte.

Pont: Tiebreak in primul set – DA, cota 1.88

Pont Daniil Medvedev – Paolo Lorenzi (01.07, 16:15)

Un meci ce se anunta foarte dezechilibrat in turneul masculin de la Wimbledon va fi cel dintre tanarul jucator rus Daniil Medvedev, locul 13 ATP, cea mai buna clasare din cariera si veteranul Italian Paolo Lorenzi, ajuns la 37 de ani, locul 107 ATP. Fara meci pe iarba in acest sezon, Paolo Lorenzi vine dupa o serie de 4 infrangeri consecutive, in turnee Challenger de mici dimensiuni, in timp ce Daniil Medvedev a fost semifinalist in turneul de la Queens. Asadar, diferenta de forma dintre cei doi jucatori este una semnificativa, iar o victorie extrem de clara, in minimum de seturi a jucatorului din Rusia este de asteptat.

Pont: Daniil Medvedev -7.5 game-uri, cota 1.50

Pont Benoit Paire – Juan Londero (01.07, 17:30)

Benoit Paire vine la Wimbledon dupa un sezon de zgura excelent, suprafata pe care a reusit sa castige 2 turnee, la Marrakech si Lyon, iar in primul tur de la Wimbledon il va intalni pe argentinianul Juan Londero, complet lipsit de experienta pe acest tip de suprafata. Chiar daca a suferit infrangeri inca din primul tur atat la Stuttgart, cat si Antalya, Benoit Paire porneste ca mare favorit in acest meci, fiind un jucator ce se motiveaza suplimentar in turneele de Grand Slam, in timp ce Juan Londero va avea mari probleme de adaptare cu suprafata rapida de iarba. Asadar, ma astept la o victorie extrem de confortabila al lui Benoit Paire.

Pont: Benoit Paire -4.5 game-uri, cota 1.75


S. Wawrinka - R. Bemelmans
Pronostic: H-4.5 1Cota: 1.61
E. Gulbis - L. Mayer
Pronostic: Peste 38.5 game-uriCota: 1.66
A. Arnaboldi - I. Karlovic
Pronostic: Tiebreak in primul set - DACota: 1.88
D. Medvedev - P. Lorenzi
Pronostic: H-7.5 1Cota: 1.50
B. Paire - J. Londero
Pronostic: H-4.5 1Cota: 1.75Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here