Pronosticuri tenis 01.07.2020

0

In pregatirea reluarii competitiilor oficiale in turneele ATP si WTA, ce va avea loc abia in luna august, seria turneelor demonstrative in care jucatorii cauta sa isi regaseasca o forma decenta continua, iar pentru miercuri v-am pregatit 3 pronosticuri interesante in care eu am incredere, iar analiza acestora poate fi urmarita mai jos.

Pronosticuri Tenis Tennis.tipster.92 1

Pronosticuri tenis 01 iulie 2020

 

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Italianul Lorenzo Sonego, care a inregistrat rezultate extrem de bune in sezonul precedent pe zgura, il va intalni in turneul demonstativ din Italia pe lituanianul Laurynas Grigelis, aflat in prezent pe locul 507 in clasamentul ATP. Fost nr. 107 ATP, Grigelis incearca sa isi regaseasca forma de cateva sezoane, luand parte doar in turnee ITF, cu adversarili facili. Insa in acest meci impotriva unui veritabil jucator de zgura, Lorenzo Sonego, care a disputat meciuri competitive cu jucatori de cel mai inalt nivel pe aceasta suprafata, Laurynas Grigelis va avea un meci mult mai dificil, iar pronosticul ales de mine este o victorie a jucatorului italian in minimum de seturi, fara prea mari emotii.

L. Sonego - L. Grigelis
Pronostic: L. Sonego 2-0Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
In Cehia continua seria turneelor demonstrative ce le are la start pe cele mai bune jucatoare ale tarii, iar unul dintre cele mai interesante partide ale zilei de miercuri este duelul dintre Tereza Martincova si Barbora Strycova, meci in care Barbora Strycova ar trebui sa se impuna, fiind o jucatoare mult mai experimentata. Avand un joc mult mai variat decat adversara sa, alternand jocul din spatele liniei de fund cu cel din preajma fileului, ma astept ca Barbora Strycova sa obtina victoria in acest meci, cota fiind una atragatoare, una ce nu ar trebui sa ofere prea multe emotii.

T. Martincova - B. Strycova
Pronostic: B. StrycovaCota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here