Pronosticuri tenis 02.07.2020

0

Dupa ce ziua precedenta a adus 2 din 2 pronosticuri verzi, speram ca joi sa continuam in aceeasi diretie, avand o multitudine de meciuri demonstrative, inclusiv cele de la Winners Open, turneu feminin disputat la Cluj, pe zgura. Am ales pentru astazi 4 pronosticuri care consider eu ca pot aduce profit. Va invit sa urmariti mai jos analizele acestor meciuri:

Pronosticuri Tenis Tennis.tipster.92 1

Pronosticuri tenis 02 iulie 2020

 

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
In prima partida a sesiunii de seara a turneului Winners Open de la Cluj, Irina Begu o va intalni pe Miriam Bulgaru, meci in care Irina porneste cu prima sansa, fiind favorita acestei grupe. In timp ce Irina se va afla la primul meci al zilei in turneul de la Cluj, Miriam Bulgaru mai are un meci programat la ora 12:30, iar caldura sufocanta din aceste zile isi va pune amprenta asupra starii fizice a jucatoarei mai putin titrate. Ma astept astfel ca Irina sa fie in permanenta in controlul partidei si sa obtina o victorie confortabila, care sa o puna intr-o pozitie buna in vederea castigarii acestei grupe.

I. Begu - M. Bulgaru
Pronostic: I. Begu -5.5 game-uriCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un meci interesant va avea loc in turneul demonstrativ din Italia, intre Viktor Galovic si Pablo Andujar, intre doi jucatori obisnuiti cel mai mult cu zgura si cu turneele Challenger, turnee in care meciurile au o durata lunga, cu schimburi interminabile de mingi. Ma astept la un astfel de meci si in acest meci, incheiat cel mai probabil in 3 seturi, iar pentru a avea un pariu mai sofisticat, cu o cota mai atragatoare, voi alege victoria jucatorului iberic si un meci cu un numar ridicat de game-uri.

V. Galovic - P. Andujar
Pronostic: P. Andujar & Peste 21.5 game-uriCota: 2.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Un alt duel foarte echilibrat in acelasi turneu Italian va avea loc intre Lorenzo Giustino si Carlos Taberner, doi jucatori de nivel Challenger, care nu au reusit sa faca niciodata pasul spre turneele de nivel ATP. Avand loc pe suprafata lor favorita, ma astept ca duelul dintre cei doi sa fie de mare intensitate, game-urile urmand sa fie impartite echiltabil, iar meciul sa fie de lunga durata. Va fi greu de crezut ca unul dintre cei doi sa obtina o victorie facila, dominand in intregime partida, avand in vedere statutul si stilul de joc, bazat pe “greseala adversarului”, fara asumarea a prea multe riscuri in schimburile lungi de mingi.

L. Giustino - C. Taberner
Pronostic: Peste 21.5 game-uriCota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
In primul meci al zilei programat la Turneul demonstrativ “German Pro Series”, Mona Barthel, experimentata jucatoare germanca o va intalni pe tanara Katharina Gerlach, de doar 22 de ani, ocupanta in prezent a locului 237 WTA, cea mai buna clasare fiind 231. Chiar daca in sezonul precedent a avut rezultate notabile in turneele ITF disputate pe zgura, in acest meci cred ca diferenta de experienta va fi una consistenta in favoarea Monei Barthel. Aceasta din urma cauta o forma cat mai buna inaintea reluarii meciurilor oficiale, iar eu ma astept la o victorie in acest duel.

M. Barthel - K. Gerlach
Pronostic: M. BarthelCota: 1.35

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here