Pronosticuri tenis 04.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Dupa o zi de luni cu cateva nereusite, ma astept sa echilibram situatia cu meciurile alese pentru marti, avand o oferta mult mai stufoasa in turneele masculine de la Pune, Montpellier si Cordoba, iar cele mai bune pronosticuri sunt analzate in articolul urmator:

Pronosticuri tenis 04 februarie 2020

 

Alexander Bublik, posesor al unui joc extrem de agresiv, foarte bine adaptat suprafetei de hard, porneste favorit impotriva elvetianului Henri Laaksonen in primul tur de la Montpellier, elvetianul fiind iesit din forma in aceste momente, participand doar in turnee de nivel Challenger. Ma astept ca Bublik sa domine in intregime aceasta partida, jocul sau fiind intr-o crestere continua in ultimul sezon, fiind plin de incredere. Mizez astfel pe victoria acestuia in minimum de seturi, obtinand astfel o calificare facila in turul urmator, jucatorul din Kazakhstan fiind unul dintre favoritii la accederea in fazele superioare ale turneului.

A. Bublik - H. Laaksonen
Pronostic: A. Bublik 2-0Cota: 2.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Paolo Lorenzi, ajuns la 38 de ani, debuteaza in turneul de la Pune, India, impotriva bielorusului Egor Gerasimov, un jucator mult mai bine adaptat la aceasta suprafata decat italianul, care a obtinut cele mai bune rezultate ale carierei pe zgura. Cu un stil de joc foarte agresiv, Gerasimov ar trebui sa se afle constant in controlul partidei, Lorenzi neavand nicio lovitura decisiva cu care sa ii provoace probleme bielorusului, arma sa principala fiind constanta in joc, care nu mai da acelasi randament ca in urma cu mai multe sezoane. Asadar, ma astept la o victorie clara a lui Egor Gerasimov, in minimum de seturi.

P. Lorenzi - E. Gerasimov
Pronostic: E. Gerasimov 2-0Cota: 1.95

Click aici pentru a paria acest pronostic
Bielorusul Ilya Ivashka se afla intr-o perioada buna a carierei, in care jocul sau este intr-o crestere accelerata, iar in fata rusul Evgeny Donskoy porneste cu prima sansa in turul intai de la Pune, India. Chiar daca rusul a fost pe locul 65 ATP, jocul sau nu a mai convins aproape deloc in ultimele sezoane, coborand in a 2-a suta mondiala. Ma astept ca Ivashka sa se impuna in acest meci fara prea mari probleme, hard-ul fiind suprafata sa preferata.

I. Ivashka - E. Donskoy
Pronostic: I. IvashkaCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
19 din 3161%+496.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here