Pronosticuri tenis 04-05.02.2021

0

După ziua excelentă avută de cele 3 românce, sperăm să continue la fel și să avem cel puțin o semifinalistă. Pe lângă turneele ATP și WTA din această săptămână, mai au loc și competiții tip Challenger precum cele de la Antalya și Quimper.

Pronosticuri tenis 4-5 februarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Prima partidă a cuplului Melo / Tecău va avea loc în optimile de finală de la Murray River Open, unde consider că experiența acestora își va spune cuvântul și nu vor ceda set în fața perechii formată din Monroe / Tiafoe.

Marcelo și Tecău joacă doar la dublu, sunt axați strict pe aceste competiții, față de adversarii lor, unde doar Monroe face acest lucru, în timp ce Tiafoe preferă turneele de simplu.

Atât Melo, cât și Tecău, sunt cunoscuți pentru serviciul redutabil, astfel că mi-e greu să cred că vor oferi prea multe șanse de break adversarilor, iar într-un eventual tie-break, experiența acestora le va oferi un avantaj, având în vedere că tie-break-urile au loc foarte des la dublu.

Cei doi se pregătesc pentru Australian Open și au nevoie de o victorie aici. În cele 2 înfrângeri suferite în toată perioada în care au jucat împreună americanii Monroe / Tiafoe, de fiecare dată n-a fost nevoie de super tie-break, așa cum nu cred că va fi nevoie nici acum.

Melo / Tecău - Monroe / Tiafoe (05.01, ora 01:00)
Pronostic: 2-0 Melo / Tecău Cota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Unul dintre cei mai în formă tenismeni de pe zgură, Jaime Munar, pare să aibă o misiune facilă în optimile de finală ale turneului Challenger de la Antalya. Nu cred că va ceda mai mult de 3 game-uri în primul set al partidei cu Ramanthan și va continua seria excelentă de partide.

Spaniolul a câștigat zilele trecute tot la Antalya un alt turneu Challenger, unde a cedat doar 2 seturi în cele 5 meciuri și a continuat victoriile și la acest turneu, cu un dublu 6-3 în fața lui Ilkel.

Ramanthan a pierdut primul set al confruntării cu Moroni și dacă va începe la fel de slab și contra lui Munar, ibericul nu-l va ierta și-l va domina categoric.

Chiar dacă s-a descurcat decent pe zgură în ultima perioadă, Ramkumar nu este jucător de zgură, ci preferă suprafețele rapide, iar această diferență se va putea observa cu lejeritate pe teren.

Ramkumar Ramanathan - Jaime Munar (ora 10:00)
Pronostic: Primul set - Munar & Sub 9.5 game-uri Cota: 1.89

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here