Pronosticuri tenis 07.07.2020

0

Cele mai importante meciuri ale zilei vor avea loc in turneul demonstrativ organizat de Dominic Thiem, in Austria, pe suprafata de zgura, iar eu ales pentru analiza 3 dintre acestea, meciuri ce consider ca vor aduce profit.

Pronosticuri Tenis Tennis.tipster.92 1

Pronosticuri tenis 07 iulie 2020

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 0%
Castigate: 0/3
Primul meci al zilei disputat in turneul organizat de Dominic Thiem va avea loc intre rusul Andrey Rublev si germanul Jan Lennard Struff, iar acest meci are un favorit clar, in persoana rusului Andrey Rublev. Acesta s-a descurcat bine in turneul de la Adria Tour, invingandu-l pe croatul Marin Cilic, un jucator de forta precum germanul Struff. Germanul a luat parte doar intr-un singur turneu demonstrativ, unde nu a convins prea mult. Voi miza pe o victorie a lui Rublev in aceasta confruntare, in ciuda faptului ca Struff il conduce pe rus cu 2-1 in confruntarile directe. Acest meci va avea loc pe zgura, o suprafata mult mai lenta, iar jocul lui Rublev va avea avantaj.

A. Rublev - J.L. Struff
Pronostic: A. Rublev 2-0Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Italianul Matteo Berrettini porneste ca mare favorit in fata austriacului Dennis Novak, un jucator aflat intr-o crestere de forma in ultima perioada, insa forma italianului este una de invidiat, reusind o serie importanta de victorii in ultima etapa a Ultimate Tennis Showdown, care a avut loc tot pe zgura. Ma astept ca italianul sa faca diferenta prin agresivitate in acest meci, avand o incredere mare in jocul sau in aceste momente, iar Dennis Novak, desi este un jucator redutabil pe zgura, nu cred ca va avea mari sanse in aceasta confruntare.

D. Novak - M. Berrettini
Pronostic: M. Berrettini 2-0Cota: 1.73

Click aici pentru a paria acest pronostic
Probabil cel mai echilibrat meci al zilei va fi duelul dintre ibericul Roberto Bautista Agut si rusul Karen Khachanov, cei doi intalnindu-se pana acum de 6 ori, iar spaniolul conduce cu 4-2. Intalnirea va avea loc pe zgura, o suprafata pe care Bautista Agut este considerat favorit, insa este cunoscut faptul ca suprafata preferata a acestuia o reprezinta hard-ul. Cu rezultate consistente pe zgura de-a lungul ultimelor sezoane, Karen Khachanov va fi un adversar redutabil in acest meci, iar eu voi miza pe un meci spectaculos, cu un numar ridicat de game-uri.

R. Bautista Agut - K. Khachanov
Pronostic: Peste 20.5 game-uriCota: 2.05

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 chiriladavid25
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
7 din 978%+265.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here