Pronosticuri tenis 07.01.2021

0

Iată că revine și tenisul în prim plan în 2021, cu 2 turnee ATP (Delray Beach și Antalya), respectiv un turneu WTA (Abu Dhabi). Se anunță competiții interesante, având în vedere că jucătorii trebuie să-și intre în ritm pentru Australian Open (va avea loc în februarie).

Pronosticuri tenis 7 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Primul tur de la Delray Beach ne aduce confruntarea dintre Tommy Paul și Nam Ji Sung, unde consider că americanul se va impune fără nicio dificultate, în minimul de seturi.

Sud-coreeanul n-a mai jucat un meci oficial din luna martie a anului trecut, astfel că accidentarea care l-a ținut departe atât de mult timp, își va spune cuvântul în acest meci. De asemenea, el oricum nu era un jucător de top, nereușind până în prezent să intre în primii 200 jucători în clasamentul ATP.

Tpmmy n-a avut un an strălucit, însă cu toate acestea a încheiat anul 2020 pe locul 52 ATP, obținând 26 de victorii 54 meciuri disputate. Pe hard a jucat 37 de partide, așa că este mult mai bine intrat în ritm față de oponentul său.

Luând în calcul argumentele menționate, mi-e greu să cred că Ji Sung va putea să-i facă față adversarului său și sunt șanse bune să avem parte de un meci foarte scurt, câștigat într-o manieră categorică de Paul.

Tommy Paul - Nam Ji Sung
Pronostic: 2-0 Paul Cota: 1.47

Click aici pentru a paria acest pronostic
Una dintre cele mai dezechilibrate partide ale zilei va fi cea dintre Lucrezia Stefanini și Elena Rybakina, din cadrul primului tur de la Abu Dhabi. Consider că bookmakerii au oferit pe bună dreptate aceste cote, așa că am mizat pe un meci controlat de favorita cu numărul 6 a competiției.

Stefanini este jucătoare venită din calificări, unde a trecut în ultimul tur cu mari emoții de Irina Fetecău, scor 1-6, 6-2, 7-6. Italianca este zguristă la bază, astfel că prezența ei la acest turneu disputat pe hard este una neașteptată.

Elena, locul 19 WTA, vine după un an senzațional avut pe hard, cu 18 victorii din 23 de meciuri disputate. Dacă va începe 2021 la fel cum a jucat în anul precedent, consider că va defila în acest duel și nu va pierde mai mult de 5 game-uri. Cu 43 meciuri jucate pe hard în întreaga carieră, Lucrezia nu poate să emită pretenții de la acest joc.

Lucrezia Stefanini - Elena Rybakina
Pronostic: Sub 18.5 game-uri Cota: 1.81Favoriții cu numărul 3 ai competiției de dublu de la Delray Beach, Marcelo Demoliner și Santiago Gonzalez, consider că își vor respecta acest statut în optimile de finală și vor trece de advesarii Oliver Marach / Luis David Martinez.

Demoliner / Gonzalez formează o pereche mult mai bine închegată, cei doi formând un cuplu și în anul 2018, când au câștigat 12 meciuri din 20 disputate. De cealaltă parte, Marach și Martinez vor juca pentru prima dată în această formulă, așa că sunt șanse mici să fi apucat să se cunoască foarte bine până la acest meci.

De asemenea, Marcelo și Santiago sunt în primii 50 jucători ATP la dublu, față de adversarii lor, unde doar Marach se poate mândri cu o prezență în primii 30 tenismeni, în timp ce adversarul său nu e nici măcar în top 100. Mizez pe experiență și pe faptul că au mai jucat în această formulă, așa că prevăd victoria perechii Demoliner / Gonzalez.

Marach / Martinez - Demoliner / Gonzalez
Pronostic: Victorie Demoliner / Gonzalez Cota: 1.77

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
46 din 69 67% +1106.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here