Pronosticuri tenis 08.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Sambata e ziua dedicata semifinalelor in turneele masculine ce au loc in aceasta saptamana in 3 colturi diferite ale globului, iar mai joc va prezint cateva alegeri care mi se par interesante si ar putea aduce profit:

ponturi tennistipster

Pronosticuri tenis 08 februarie 2020

In a 2-a semifinala de la Montperllier ma astept ca Vasek Pospisil sa produca surpriza si sa il invinga pe belgianul David Goffin, reusind pana in acest moment un turneu excelent, in care jocul sau a functionat foarte bine. Chiar daca David Goffin s-a impus in precedentele doua intalniri, jocul canadianului este plin de incredere in acest turneu, eliminand jucatori precum Denis Shapovalov sau Richard Gasquet. Cu toate ca David Goffin este un fost jucator de top 10, cu un joc foarte variat, serviciul jucatorului canadian este unul fantastic, castigandu-si game-urile de serviciu foarte usor.

V. Pospisil - D. Goffin
Pronostic: V. Pospisil +2.5Cota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
Bielorusul Egor Gerasimov porneste usor favorit in a 2-a semifinala de la Pune in fata australianului James Duckworth, reusind sa isi ridice mult jocul in ultima jumatate de sezon a anului precedent, iar aceasta continua si in acest debut de an. James Duckworth este un jucator predominant de nivel Challenger, cu meciuri de o intensitate mai scazuta, iar Egor Geramisov detine un joc agresiv complet, cu care va controla destul de autoritar partida. Ma astept asadar ca jucatorul din Belarsu sa se califice in finala turneului de la Pune.

J. Duckworth - E. Gerasimov
Pronostic: E. GerasimovCota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here