Pronosticuri tenis 09.02.2021

0

Cea de-a doua zi de la Australian Open continuă cu partide din cadrul primului tur, printre care și cea a româncei Ana Bogdan. Mai jos puteți vedea care sunt alegerile pentru meciurile din cadrul primului Grand Slam al anului.

Pronosticuri tenis 9 februarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Doi jucători veniți din calificări se vor duela în primul tur de la Australian Open, unde la fel ca și bookmakerii, anticipez un duel foarte echilibrat. Consider că vom avea cel puțin 36 de game-uri în acest meci, fiind destul de greu de precizat cine va reuși să se impună.

Atât Botic, cât și Carlos, trec prin perioade foarte bune, având în acest moment 6 victorii din 7 meciuri, respectiv 5 din 6 partide disputate pe hard outdoor în 2021. Interesant este faptul că și la ultimul turneu jucat, au avut un parcurs asemănător: Van De Zandschulp a produs surpriza învingându-l pe Opelka, iar Alcaraz l-a eliminat pe David Goffin.

Nu s-au mai aflat față în față până acum, sunt debutanți pe tabloul principal de la AO și vor da tot ce au mai bun ca să ajungă în premieră în turul secund, unde și premiul este unul semnificativ, mai ales pentru 2 jucători care n-au fost în top 100 ATP niciodată.

Botic Van De Zandschulp - Carlos Alcaraz (ora 02:00)
Pronostic: Peste 35.5 game-uri Cota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Dacă ne raportăm la cotele oferite de bookmakeri, se anunță un duel foarte dezechilibrat între Vasek Pospisil și Daniil Medvedev, însă eu sunt de altă părere și cred că cel puțin debutul partidei va fi unul strâns, cu egalitate după primele 4 game-uri.

În toate cele 3 dispute directe anterioare, primul set a fost unul strâns, cu minim 10 game-uri disputate, așadar consider că se va repeta același scenariu și la Australian Open.

Vasek este outsider, însă canadianul are drept principale atuuri serviciul și urcările dese la fileu, fiind și un jucător bun de dublu. Așadar, în fața unui tenismen precum Medvedev, care joacă senzațional de bine, Pospisil este conștient că trebuie să fie la un nivel înalt pe propriul serviciu și nu-l văd să cedeze în primele game-uri.

Vasek Pospisil - Daniil Medvedev (ora 04:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2 Cota: 1.93

Click aici pentru a paria acest pronostic
Favorita cu numărul 6 a Grand Slamului din Australia, Karolina Pliskova, consider că nu va avea nicio problemă în primul tur, unde o va întâlni pe Jasmine Paolini.

Chiar dacă a început destul de bine acest an, ajungând în optimile de finală la Gippsland Trophy, Paolini va avea o misiune imposibilă la Australian Open. Totuși, vorbim de un Grand Slam, iar nivelul de concentrare al adversarei va fi altul.

În 6 din ultimele 7 participări ale cehoiacei la AO, aceasta a reușit în primul tur să se impună destul de clar, fără ca meciul să depășească pragul de 19 game-uri, așa cum nu cred că se va întâmpla nici la ediția din 2021.

Karolina servește puternic, iar Paolini nu stă foarte bine la capitolul retur, așadar doar un meci slab făcut de Pliskova i-ar face acesteia meciul mai greu.

Jasmine Paolini - Karolina Pliskova (ora 04:00)
Pronostic: Sub 19.5 game-uri Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here