Pronosticuri tenis 10.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Noua saptamana revine cu 2 turnee importante in circuitul feminin, la Hua Hin si St. Petersburg, in timp ce circuitul ATP propune turnee atat pe zgura, la Buenos Aires, cat si pe hard indoor, la New York si Rotterdam. Va prezint in articolul urmator cateva pronosticuri pentru ziua de luni, 10 februarie:

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 10 februarie 2020

Chiar daca a castigat deja 2 meciuri pe tabloul de calificari de la Rotterdam, misiunea germanului Philipp Kohlschreiber in runda inaugural impotriva britanicului Dan Evans este una dificila, britanicul fiind un jucator cu un nivel de joc superior germanului in acest momente. Philipp Kohlschreiber, desi a castigat ultima confruntare directa, de anul trecut, a ajuns deja la 36 de ani, iar turneele importante la care participa sunt tot mai reduse. Ma astept astfel ca britanicul sa debuteze cu o victorie in acest turneu, tinadu-l sub o presiune constanta pe jucatorul german.

D. Evans - P. Kohlschreiber
Pronostic: D. EvansCota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
Al 4-lea duel direct intre bosniacul Damir Dzumhur, locul 97 ATP si veteranul Italian Andreas Seppi, locul 95 ATP va avea loc in primul tur al turneului indoor de la New York, scorul precedentelor 3 meciuri directe fiind 2-1 in favoarea lui Andreas Seppi. Toate aceste intalniri au fost foarte echilibrate, 2 dintre ele incheindu-se in 3 seturi, iar a treia a avut parte de seturi foarte echilbirate. Urmand sa aiba loc un joc de uzura, cu schimburi lungi de mingi din spatele terenului, mizez din nou pe o partida de lunga durata, cu un numar ridicat de game-uri, fiind din nou mari sanse ca invingatorul sa se decida in set decisiv.

D. Dzumhur - A. Seppi
Pronostic: Peste 21.5 game-uriCota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here