Pronosticuri pentru Moutet vs Kovalik & Djere vs Cerundolo

0

Ziua de marti continua cu meciuri interesante atat in turneele masculine disputate pe suprafete diferite, hard indoor si zgura, respectiv in cele feminine de la Hua Hin si St. Petersburg. Va prezint mai jos alegerile mele pentru aceasta zi de marti, 11 februarie:

ponturi tennistipster

Pronosticuri tenis 11 februarie 2020

Corentin Moutet vine la Buenos Aires dupa un sfert de finala disputat la Cordoba, fiind deja obisnuit cu suprafata lenta de zgura, iar in primul tur a acestui turneu il va intalni pe slovacul Josek Kovalik, castigator a doua meciuri de calificari in acest turneu. Corentin Moutet este un jucator ce se adapteaza foarte bine pe toate suprafetele, cu un joc foarte rapid, iar in ciuda unui meci echilibrat, consider ca jucatorul francez va avea castig de cauza la finalul meciului si va reusi un nou turneu excelent.

C. Moutet - J. Kovalik
Pronostic: C. MoutetCota: 1.75

Click aici pentru a paria acest pronostic
Semifinalistul turneului de la Cordoba, sarbul Laszlo Djere demosntreaza inca o data ca se simte excelent pe zgura, urmand sa il intalneasca in primul tur de la Buenos Aires pe argentianul Francisco Cerundolo, aflat in a 3-a suta mondiala. Va fi pentru jucatorul argentinian cel mai important meci al carierei, insa sarbul porneste ca mare favorit in aceasta intalnire. Mizez pe un meci controlat cu multa autoritate de acesta, fara a avea probleme in schimburile de mingi lungi din spatele terenului, Djere fiind unul dintre favoritii la accederea in fazele superioare ale competitiei.

L. Djere - F. Cerundolo
Pronostic: L. Djere castiga primul set si meciulCota: 1.60

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3762%+587.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here