Pronosticuri tenis 11.01.2021

0

Iată că am ajuns în faza sferturilor de finală ale turneelor aflate în desfășurare și merită să urmărim cine va reuși să se califice în careul de ași. Sunt multe partide atractive astăzi, dar și la noapte (Delray Beach).

Pronosticuri tenis 11 ianuarie 2021

ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Probabil cel mai dezechilibrat sfert de finală de la Delray Beach conform cotelor oferite de bookmakeri va avea loc între polonezul Hubert Hurkacz și Roberto Quiroz. Totuși, eu sunt de altă părere și consider că ecuadorianul va reuși să-i facă față adversarului său cel puțin în debutul partidei.

Roberto trece printr-o formă excelentă, având 4 victorii consecutive în minimul de seturi la acest turneu, așa că are moralul la cote maxime. De partea cealaltă, Hubert a jucat o singură partidă, în optimile de finală, unde de asemenea s-a impus în 2 seturi.

Quiroz a servit foarte bine până acum, iar de adversarul său nici nu mai este nevoie să menționez, fiind un tenismen cu un serviciu foarte puternic. Având în vedere forma arătată, mizez pe faptul că Roberto nu-și va pierde serviciul în primele game-uri și vom avea egalitate, scor 2-2, la începutul confruntării.

Hubert Hurkacz - Roberto Quiroz
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri: 2-2 Cota: 2.07

Click aici pentru a paria acest pronostic
Duel 100% american în faza sferturilor de finală de la Delray Beach, între Sebastian Korda și John Isner. Mizez pe un debut de meci strâns, în care cei doi își vor face serviciile și vom avea egalitate după primele 6 game-uri: 3-3.

Dacă John are avantajul de a fi mult mai experimentat, fiind la cel de-al 19-lea sezon în circuitul ATP, de partea conaționalului său este forma excelentă, acesta având în acest moment nu mai puțin de 7 victorii consecutive (luând în calcul și sfârșitul anului 2020).

Isner deține unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, așa că mi-e greu să cred că Sebastian va reuși să facă break foarte rapid în meci, însă totodată John nu excelează la capitolul retur, greșește foarte des, iar Korda poate profita de acest aspect și-și poate face serviciile foarte ușor.

Sebastian Korda - John Isner (ora 23:00)
Pronostic: Scorul după primele 6 game-uri: 3-3 Cota: 1.68

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
61 din 92 66% +1397.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here