Pronosticuri tenis 11.01.2021

Scris de ABrt11/01/2021

Iată că am ajuns în faza sferturilor de finală ale turneelor aflate în desfășurare și merită să urmărim cine va reuși să se califice în careul de ași. Sunt multe partide atractive astăzi, dar și la noapte (Delray Beach).

Pronosticuri tenis 11 ianuarie 2021

Tot azi mai joacă și:

Hubert Hurkacz – Roberto Quiroz ponturi pariuri

Probabil cel mai dezechilibrat sfert de finală de la Delray Beach conform cotelor oferite de bookmakeri va avea loc între polonezul Hubert Hurkacz și Roberto Quiroz. Totuși, eu sunt de altă părere și consider că ecuadorianul va reuși să-i facă față adversarului său cel puțin în debutul partidei.

Roberto trece printr-o formă excelentă, având 4 victorii consecutive în minimul de seturi la acest turneu, așa că are moralul la cote maxime. De partea cealaltă, Hubert a jucat o singură partidă, în optimile de finală, unde de asemenea s-a impus în 2 seturi.

Quiroz a servit foarte bine până acum, iar de adversarul său nici nu mai este nevoie să menționez, fiind un tenismen cu un serviciu foarte puternic. Având în vedere forma arătată, mizez pe faptul că Roberto nu-și va pierde serviciul în primele game-uri și vom avea egalitate, scor 2-2, la începutul confruntării.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Hubert Hurkacz – Roberto Quiroz
Pronostic: 
Scorul după primele 4 game-uri: 2-2
Cota: 
2.07 @

Sebastian Korda – John Isner (ora 23:00) ponturi pariuri

Duel 100% american în faza sferturilor de finală de la Delray Beach, între Sebastian Korda și John Isner. Mizez pe un debut de meci strâns, în care cei doi își vor face serviciile și vom avea egalitate după primele 6 game-uri: 3-3.

Dacă John are avantajul de a fi mult mai experimentat, fiind la cel de-al 19-lea sezon în circuitul ATP, de partea conaționalului său este forma excelentă, acesta având în acest moment nu mai puțin de 7 victorii consecutive (luând în calcul și sfârșitul anului 2020).

Isner deține unul dintre cele mai puternice servicii din circuit, așa că mi-e greu să cred că Sebastian va reuși să facă break foarte rapid în meci, însă totodată John nu excelează la capitolul retur, greșește foarte des, iar Korda poate profita de acest aspect și-și poate face serviciile foarte ușor.
ABrt
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Sebastian Korda – John Isner (ora 23:00)
Pronostic: 
Scorul după primele 6 game-uri: 3-3
Cota: 
1.68 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: