Pronosticuri tenis Australian Open 11.02.2021

0

Simona Halep a reușit o calificare de excepție, după ce a fost condusă cu 2-5 în decisiv, în timp ce Sorana Cîrstea a produs surpriza, învingând-o pe Petra Kvitova. Avem în continuare partide din cel de-al doilea tur de la Australian Open, în a 4-a zi a competiției.

Ponturi tenis 11 februarie 2021

ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 47.1%
Castigate: 8/17
Duel foarte interesant în turul secund la AO, între experimentatul Feliciano Lopez (39 de ani) și tânărul Lorenzo Sonego (Consider că debutul de meci va fi unul echilibrat, cu egalitate după primele 4 game-uri, scor 2-2.

Eliminat în primul tur la ultimele 4 participări anterioare, Feliciano a trecut peste acest prag și l-a învins în runda inaugurală din acest an pe Tu, în 4 seturi, scor 6-7, 6-4, 7-6, 6-4. În primul set al acestei dispute, spaniolul nu a oferit nicio șansă de break și nu cred că o va face nici acum.

De partea cealaltă, italianul a trecut de Querrey în minimul de seturi, unde n-a lăsat niciun moment senzația că poate pierde meciul. Mai mult decât atât, el nu și-a pierdut niciodată serviciul în cele 3 seturi, oferind doar 2 șanse de break în setul 3.

În mod normal, vom vedea mulți ași și puține șanse de break.

Feliciano Lopez – Lorenzo Sonego (ora 02:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2Cota: 1.78

Click aici pentru a paria acest pronostic
Locul 6 ATP, Stefanos Tsitsipas, va avea o misiune facilă în turul secund, unde-l întâlnește pe Thanasi Kokkinakis, cel care a beneficiat de un wild-card pentru tabloul principal.

În momentul actual, la tenisul pe care l-au arătat cei doi în ultimele luni, nu văd cum ar putea grecul să aibă nevoie mai mult de 20 game-uri câștigate pentru a se impune. Este unul dintre pretendenții la titlu și nu are nevoie de meciuri lungi în perioada de început a competiției.

Stefanos n-a cedat niciun set în partidele jucate în acest an, 2 la ATP Cup contra lui De Minaur și Bautista-Agut și unul în primul set de la AO, împotriva lui Gilles Simon. Kokkinakis a avut un adversar modest în runda inaugurală, iar acum se va lovi de „zidul” Tsitsipas și nu va avea nicio șansă.

Stefanos Tsitsipas – Thanasi Kokkinakis (ora 04:00)
Pronostic: Sub 20.5 game-uri TsitsipasCota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Favorita publicului, experimentata Samantha Stosur, este considerată drept outsider în partida cu Jessica Pegula, dar eu sunt de părere că poate să acopere cel puțin handicapul de 5.5 game-uri și să nu piardă la o diferență categorică.

Cele două nu se vor afla la prima întâlnire, s-au mai confruntat în 2016 pe hard outdoor și în 2019 pe zgură, fiecare câștigând câte o partidă.

În primul tur, ambele au reușit să producă surpriza, Jessica trecând de Vika Azarenka, iar Samantha de conaționala Aiava. Cu toate că n-a jucat senzațional în ultima perioadă, Stosur a excelat în primul tur, greșind foarte puțin. Cu publicul de partea ei, care o va încuraja de la spate și cu experiență bogată în circuitul WTA, cred că australianca va face un meci bun și poate produce o nouă surpriză.

Jessica Pegula – Samantha Stosur (ora 12:00)
Pronostic: +5.5 game-uri StosurCota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Andrei-Chirita
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
8 din 989%+348.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here