Pronosticuri tenis 12.01.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Pe langa finalele turneelor ce au loc in aceasta saptamana, ziua de duminica programeaza meciuri din primul tur al turneului masculin de la Adeilaide, respectiv meciuri de calificare de la Hobart si in turneul feminin. Va prezint mai jos alegerile mele pentru aceasta zi:

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 12 ianuarie 2020

 

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 23.1%
Castigate: 3/13
Pablo Cuevas a demonstrat inca o data in ATP Cup ca hard-ul nu reprezinta deloc o suprafata prietenoasa, fiind invins in toate cele 3 meciuri. In primul tur al turneului de la Adelaide, acesta il va intalni pe american Reilly Opelka, care a avut un an 2019 extrem de bun. Cu serviciul ca arma principala, acesta este considerat ca favorit cert impotriva lui Pablo Cuevas, acesta avand mari probleme chiar si in schimburile lungi de mingi, in care era considerat redutabil. Nu il vad cu prea multe sanse pe jucatorul Uruguayan, mizand pe o victorie in minimum de seturi al lui Reillly Opelka, americanul incercand sa debuteze cu dreptul in noul sezon.

P. Cuevas- R. Opelka
Pronostic: R. Opelka 2-0Cota: 1.85

Click aici pentru a paria acest pronostic
Invinsa in set decisiv de Serena Williams in turneul de la Auckland, Christina Mchale a aratat un tenis bun in acest debut de sezon, iar in calificarile turneului de la Hobart o va intalni pe olandeza Arantxa Rus, o jucatoare aflata in prezent pe locul 91 in clasamentul WTA, insa fara rezultate notabile. Ma astept insa la o victorie din partea jucatoarei din Sua, care e mult mai obisnuita cu aceasta suprafata decat Arantxa Rus, obisnuita mai mult cu zgura. Scorul intalnirilor directe este pana in acest moment egal, 1-1.


C. Mchale - A. Rus
Pronostic: C. MchaleCota: 1.53

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
23 din 3077%+646.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here