Pronosticuri tenis 12.02.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ziua de miercuri continua atat cu meciuri din primul tur in turneele masculine de la Rotterdam, New York sau Buenos Aires, cat si din turul secund in turneele feminine de la St. Petersburg si Hua Hin, unde o avem in competitie si pe romanca Patricia Tig. Puteti urmari in articolul de mai jos ponturile cele mai bune alese de mine pentru ziua de miercuri, 12 februarie:

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 12 februarie 2020

Tanarul Italian Jannick Sinner, aflat intr-o continua crestere de forma, il va intalni in primul tur de la Montpellier pe moldoveanul Radu Albot , jucator ce nu a mai disputat niciun meci oficial de la inceputul lunii februarie. Italianul Sinner, in ciuda unui inceput de sezon mai nefast, porneste favorit in aceste conditii de joc precum cele de la Rotterdam, jocul in sala pe suprafata dura fiind unul dintre preferatele sale. Ma astept ca acesta sa domine partida si sa profite de lipsa de meciuri oficiale a lui Radu Albot, calificandu-se astfel fara prea mari probleme in turul secund.

J. Sinner - R. Albot
Pronostic: J. Sinner 2-0Cota: 1.97

Click aici pentru a paria acest pronostic
Principala favorita a turneului din Thailanda de la Hua HIn, Elina Svitolina, debuteaza in compeitite impotriva olandezei BIbiane Schoofs, meci in care ucraineaca este considerata mare favorita. Olandeza s-a axat in mare parte a carierei pe proba de dublu, ocupand in prezent locul 195 in clasamentul de simplu. Misiunea Elinei Svitolina este astfel una destul de facila, urmand ca aceasta sa obtina o victorie confortabila, meciul fiind unul bun de pregatire pentru fazele superioare ale turneului, unde adversarele vor fi mult mai redutabile.

E. Svitolina - B. Schoofs
Pronostic: E. Svitolina & Sub 17.5 game-uriCota: 2.00

Click aici pentru a paria acest pronostic
Sarbul Miomir Kecmanovic a debutat excelent in turneul ATP 250 de la New York, castigand in primul tur impotriva americanul Tommy Paul, o revelatie a acestui sezon, intr-un meci ce l-a controlat in totalitate. Acesta il va intalni in turul secund pe veteranul Italian Paolo Lorenzi, venit din calificari, iar in primul tur l-a invins pe Danilo Petrovic, un adverar mult inferior lui Kecmanovic. Sarbul se va afla in controlul partidei prin jocul sau agresiv, suprafata de la New York fiind una extrem de rapida, iar jocul lent al lui Lorenzi nu ii poate cauza mari probleme. Asadar, mizez pe o victorie in minimum de seturi a lui Kecmanovic.

M. Kecmanovic - P. Lorenzi
Pronostic: M. Kecmanovic 2-0Cota: 1.83

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2268%+425.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here