Pronosticuri tenis 13.01.2020 propuse de Tennis.tipster.92

0

Ultima saptamana premergatoare primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, programeaza turneele masculine de la Auckland si Adelaide, in timp ce in circuitul feminin vor avea loc turneele de la Hobart si din nou, Adelaide, acesta fiind un turneu mixt. Va prezint in articolul urmator pronosticurile mele pentru ziua de luni, 13 ianuarie:

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 13 ianuarie 2020

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 25%
Castigate: 1/4
Britanicul Cameron Norrie, al doilea reprezentant al Marii Britanie la ATP Cup, il va intalni in primul tur de la Auckland pe brazilianul Thiago Monteiro, jucator ce prefera suprafetele lente de zgura, fara a avea niciun rezultat notabil in cariera pe aceasta suprafata rapida de hard, in timp ce britanicul Norrie a aratat ca stilul sau de joc se muleaza excelent pe acest teren. Cred ca acesta va controla cu multa autoritate partida, fara a-i oferi brazilianului sansa de a lungi schimburile de mingi din spatele terenului. Pronosticul ales de mine este o victorie confortabila al lui Norrie, in minimum de seturi.

C. Norrie - T. Monteiro
Pronostic: C. Norrie 2-0Cota: 2.35

Click aici pentru a paria acest pronostic
Britanicul Daniel Evans, dupa o reprezentatie solida pentru nantioanla Marii Britanie la ATP Cup, debuteaza in turneul de la Adelaide impotriva argentinianul Juan Londero, un jucator exclusiv de zgura, care a explodat in circuit anul trecut. Insa pe aceasta suprafata dura, Daniel Evans are un joc mult mai bine adaptat, cu multe veniri in preajma fileului, in timp ce Juan Londero nu va avea timp la dispozitie pentru a lovi mingea in momentul optim. Consider ca Daniel Evans nu va avea mari probleme in a obtine o victorie facila in acest prim tur de la Adelaide.

D. Evans - J. Londero
Pronostic: D. Evans 2-0Cota: 1.70

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
15 din 2171%+288.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here