Pronosticuri tenis 13.06.2020

0

Seria turneelor demonstrative incepe si in lumea tenisului, avand 2 turnee in fiecare weekend cu cei mai importanti jucatori din circuit. Novak Djokovic a organizat in Balcani Adria Tour, in timp ce Ultimate Tennis Showdown isi disputa primul turneu din serie in Franta, la Academia lui Patrick Mouratoglou. Am ales pentru voi cele mai bune meciuri ale acestei zile de sambata, 13 iunie, iar analiza o puteti urmari mai jos.

Pronosticuri tenis propuse de Tennis.tipster.92

Pronosticuri tenis 13 iunie 2020

 

Tennis.tipster.92
Forma: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 58.3%
Castigate: 7/12
In primul meci al zilei programat in turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic se vor intalni talentatul bulgar Grigor Dimitrov si sarbul Dusan Lajovic, reprezentat al tarii gazada, intr-un meci pe care eu il vad unul foarte echilibrat. Grigor DImitrov porneste cu prima sansa in partida, insa Dusan Lajovic a aratat un inceput de an consistent, fiind o piesa importanta la ATP Cup pentru nationala Serbiei. Ma astept astfel la un meci foarte spectaculos in deschiderea turneului, cu un numar ridicat de game-uri, iar castigatorul poate fi oricare dintre cei doi.

G. DImitrov - D. Lajovic
Pronostic: Peste 13.5 game-uriCota: 1.90

Click aici pentru a paria acest pronostic
In turneul demonstritiv Ultimate Tennis Showdown vor avea meciuri extrem de spectaculoase, iar printre cele mai asteptate ale zilei va fi confruntarea dintre belgianul David Goffin si italianul Matteo Berrettini. In conditii normale ale sezonului, Matteo Berrettini ar fi echilibrat foarte mult partida prin serviciul si loviturile extrem de puternice, insa reacomodarea cu meciurile de inalt nivel va fi una mai dificila pentru Italian decat pentru belgianul David Goffin. Acesta din urma este un jucator mult mai versatil, cu un bagaj de lovituri mult mai bine dezvoltat, iar revenirea la forma cred ca va fi mult mai rapida in cazul acestuia decat a italianului. Ma astept astfel ca David Goffin sa castige aceasta confrunare.

D. Goffin - M. Berrettini
Pronostic: D. GoffinCota: 1.87

Click aici pentru a paria acest pronostic
O confruntare destul de dezechilibrata se anunta duelul dintre sarbul Viktor Troicki si germanul Alexander Zverev, ambii urmand sa fie la al doilea meci al zilei in turneu. Avand timp suficient in primul meci sa isi regleze loviturile, Alexander Zverev porneste cu prima sansa in aceasta confruntare impotriva lui Troicki. Sarbul, desi foarte talentat, a traversat o forma extrem de slaba in ultimele sezoane, iar nivelul de joc al germanului a fost superior acestuia inainte de oprirea competitiilor. Ma astept ca agresivitatea lui Alexander Zverev sa ii aduca acestuia o victorie facila, germanul fiind unul dintre principalii favoriti ai competitiei.

V. Troicki - A. Zverev
Pronostic: A. Zverev 2-0Cota: 1.55

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Bmg
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
20 din 2871%+371.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here